<

У підвалі багатоквартиного будинку в Нововолинську закрили решіткою кошенят: волонтери просять допомоги у небайдужих

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:00 | 11.12.2022 / Нововолинськ / , /
Перегляди
5656
/ коментарі 4

9-го грудня волонтер опублікувала звернення до нововолинців з проханням допомогти у порятунку місячних кошенят. Чотирилапих закрили у підвалі в центрі Нововолинська без їжі та можливості вийти на двір, мешканці будинку намагались зв‘язатись з ОСББ для вирішення проблеми.

У підвалі знаходились декілька кошенят, старших випустили на двір в заметіль, проте там залишилось ще декілька безпорадних кошенят. Про це повідомила Ірина Лебедюк на своїй сторінці у фейсбук.

В приміщенні заварили вхід, яким до чотирилапих ходила мама-кішка та годувала їх. Жінка, яка проживає у будинку, зверталась до ГО “Теплі лапки”, проте у допомозі їй відмовили.

Волонтери зазначили, що знайшли перетримку для малюків, аби не залишити їх у лютий мороз на вулиці. Допомога потрібна лише у тому, аби звільнити їх з пастки та відвезти на перетримку до мешканки міста. Додають, що нададуть для цього котоловку та оплатять транспорт.

З 8-го листопада 2021 року в Україні набув чинності закон №2351, який передбачає: «Забороняється замуровування тварин у підвальних приміщеннях», а також «Залишати тварину без можливості укриття в приміщенні, або в закритому салоні автомобіля за відсутності в ньому людини, а також при температурі повітря більше ніж +20 °C та менше ніж +5 °C».




коментарів: 4
  1. мешканці удинку ге можуть ключем відкрити двері в підвал. прийдіть ви і попросіть в них відкрити двері.

  2. Ну скільки це буде продовжуватися? Скільки ще будуть страждати беззахисні тварини через безсердечних двуногих? Закон є, але його ніхто не дотримується. Віконечка у підвали масово закривають, коти гинуть закриті у підвалі мучиницькою смертю без їжі і води або замерзають насмерть на вулиці без можливості зігрітися у підвалі! Навіть війна нічого не міняє в людях! Коли вже в цій країні буде гуманне відношення до тварин?

  3. Який жах,люди стали нелюдами.За таке потрібно судити.Але краще врятувати малих

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер