<

«Допомагають зберігати життя нашим воїнам»: волонтерка з Павлівської громади оголосила збір коштів на комплекс РЕБ

16:06 | 28.02.2024 / Іваничі / , , /
Перегляди
491
/ Коментарі відсутні

Волонтерка з Павлівської громади Юлія Мацюк, яка допомагає військовим на передовій з перших днів війни, оголосила черговий збір коштів. Цього разу на засіб радіоелектронної боротьби. Юля просить усіх небайдужих долучитися і допомогти. Адже РЕБ потрібен терміново, а з необхідних 170 тисяч наразі є лише 30.

Юля Мацюк із села Радовичі Павлівської громади більшість свого часу присвячує допомозі тим, хто цього найбільше потребує. У волонтерську допомогу вона включилася практично з першого дня повномасштабної війни з росією. За цей час жінка допомогла багатьом підрозділам ЗСУ, зокрема, 128, 93, 82, 72 і 100 бригадам та 50, 51 й 55 батальйонам, київській розвідці й ГУР, пораненим військовим в госпіталях та переселенцям, які через бомбардування їхніх домівок залишились “голі, босі”.

Волонтерка з допомогою небайдужих відправила декілька сотень посилок на фронт, закрила чимало зборів і придбала багато важливих спецзасобів, про які просили бійці. Юля намагається закрити кожен запит, який надходить до неї. А їх з кожним днем стає все більше.

Наразі волонтерка збирає кошти на засіб радіоелектронної боротьби. Юлія наголошує: життя наших воїнів – найважливіша цінність для кожного українця. Аби вберегти наших захисників від ударів ворожих дронів бійцям 417 стрілецького батальйону Волині 127 бригади потрібен комплекс радіоелектронної боротьби, який придушує та блокує канали управління ворожих дронів.

Аби придбати засіб радіоелектронної боротьби необхідно щонайменше 170 тисяч гривень. Однак наразі зібрати вдалося лише 30 тисяч. А РЕБ потрібен терміново, адже від цього залежить життя військовослужбовців.

“Давайте захистимо небо над нашими захисниками! Цей комплекс врятує багато життів”, – закликала волонтерка.

Долучитись до збору донатами можна за реквізитами:

  • 5168 7456 9633 2151 – Юлія Мацюк.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця