<

У Нововолинську вшанували пам’ять захисників, які боронили Україну в різні часи

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:22 | 14.10.2019 / Нововолинськ / /
Перегляди
10
/ коментарів 6

14-го жовтня у Нововолинську молебнем вшанували пам’ять захисників, які полягли у війні на Сході, Революції Гідності, під час ІІ світової війни та воїнів УПА.

Біля Стели Героям зібралися представники влади, місцевих установ, громадських організацій, мешканці міста, військовослужбовці, родичі загиблих героїв.

П’ятий рік поспіль 14-го жовтня відзначають День Захисника України. Разом з тим, у цей день – річниця створення Української Повстанської Армії та День українського козацтва.

Керуюча справами виконкому Нововолинської міської ради Вікторія Магдисюк зазначила, що сьогодні усі зібралися, аби помолитися та вклонитися нашим сучасним Героям і згадати та вшанувати подвиг усіх, хто у різні часи боронив нашу землю від ворога: відважних козаків та славних воїнів УПА, учасників ІІ світової війни та бойових дій і тих, хто несе службу на Сході України.

Біля меморіальної стели священнослужителі відслужили панахиду за полеглими, а присутні поклали квіти.




коментарів: 6
  1. Чому на такі заходи в загальному приходять тільки пенсіонери? Чому не привчають молодь? Ще років 10-20 і цих пенсіонерів більш не залишиться, хто буде вшановувати пам‘ять захистників?

    • молодь хоч і не ходить, але розуміє, шо захисники захищали їх від клятого комуняцького рижиму з його безкоштовними квартирами, освітою, медициною, соціальними ліфтами і – жах ! – неможливістю пахати на польскіх плантаціях !

  2. А СіСу (Сапожнікову і Сторонському) часу забракло прийти вшанувати. Ніби теж уде пенсіонери.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця