<

Школярі Іваничівської й Павлівської громад до Дня захисника підготували військовим подарунки

Навчальні заклади Іваничівської та Павлівської громад долучилися до благодійної акції «Подарунок для солдата». Школярі підготували та передали військовим на передову посилочки-подаруночки з листами у яких привітали їх з Днем захисників і захисниць України й подякували за мирне небо.

Долучитися до хорошої справи навчальним закладам Іваничівської громади запропонувала волонтерка з Павлівської громади Тетяна Грицюк, яка, нагадаємо, з перших днів повномасштабної війни збирає кошти бійцям, зокрема організовує благодійні ярмарки та онлайн-марафони.

За її словами, хотілося зробити бійцям на передовій приємне, потішити їх, розбавити важкі воєнні будні чимось хорошим, аби вони хоч трішки пораділи і відчули присмак свята, а також прагнула хоч якось їм віддячити за їхню боротьбу і жертовність та підняти їхній настрій і бойовий дух.

Волонтерка звернулась за допомогою до навчальних закладів, адже дитячі подарунки і малюночки є найціннішими і наймилішими для Захисників. Участь в благодійній акції погодилися взяти школи Павлівської громади, а також Мишівський ліцей та ліцей №1 з Іваничівської громади.

Школярі з допомогою своїх батьків та вчителів підготували подаруночки військовим, а ще намалювали патріотичні малюнки і написали листи зі словами подяки за захист рідної країни, мирне небо й спокійне життя, можливість ходити в школу, навчатися і відпочивати, а також побажаннями швидше повертатися додому, здоровими і неушкодженими.

Кожна дитина самостійно вирішувала, що саме подарувати бійцям. Вони клали у свої пакуночки теплі носки і білизну, консерви, чай і каву, вологі серветки, засоби гігієни та різноманітні смаколики.

У результаті Тетяна Грицюк зібрала кілька сотень подаруночків, які доставлять в різні регіони бойових дій.




один коментар
  1. Ми там це все що діти нам передають собі купляєм, а ось діти не мають такі достатки щоб собі купити того цукерка, і несуть останнє що мають, і тут класні фото “волонтерка з павлівської громади” дитячими грошима собі набиває ціну, а чому вона депутатів бізнесменів, аграріїв непотрусить закупити того що там дійсно нам потрібно як тепловізори, дрони, пушки антидронові і так далі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота