<

Стало відомо, як відзначатимуть День захисника України у Володимирі

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:35 | 5.10.2021 / Володимир / , /
Перегляди
752
/ Коментарі відсутні

5-го жовтня після засідання оргкомітету за участю керівників структурних підрозділів міськвиконкому, військовослужбовців та членів родин загиблих бійців стало відомо, як проведуть День козацтва у Володимирі.

Учасники зустрічі обговорили формат та програму заходів, приурочених Дню захисника України, повідомляють на сайті міста.

Під час засідання стало відомо, що заходи розпочнуться 13-го жовтня із зустрічі міського голови з родинами загиблих бійців та вшанування їхньої пам’яті.  

А 14-го жовтня святкові заходи розпочнуться із нагородження бійців АТО/ООС у культурно-мистецькому центрі.

Потім відбудеться літія, яку відслужать біля пам’ятника воїнам УПА , далі урочистою ходою учасники пам’ятних заходів пройдуть на площу Героїв до дошки зі світлинами загиблих Героїв.

Відбудеться цього дня і традиційна виставка військової техніки та зброї, котра розміститься у парку “Слов’янський”, тут же плануються показові виступи бойового гопака, майстер-класи від військово-патріотичного центру “3-й полк”.

А у залі Центру надання культурних послуг (РБК) відбудеться святковий концерт за участю заслуженого народного ансамблю “Колос”.

Як зазначають, детальнішу та більш повну програму святкових заходів буде оприлюднено згодом.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота