<

У Нововолинську водій маршрутки довів до істерики доньку загиблого Героя за «не таке» посвідчення

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:35 | 4.09.2020 / Нововолинськ / , , /
Перегляди
11
/ коментарів 10

У Нововолинську водій маршрутки №6 довів до сліз доньку загиблого учасника АТО, нахамивши їй і поставши під сумнів її посвідчення дитини загиблого.

Пост «Подяки» водієві і байдужим пасажирам, які не заступилися за дівчинку, на своїй сторінці у фейсбуці опублікувала її мама й вдова загиблого Героя Марина Шепелюк.

Вона зазначила, що 3-го вересня біля 15:00 години водій 6-го маршруту їхав від «Вопаку». ЇЇ донька Домініка зайшла і показала своє посвідчення дитини загиблого. На що водій поважного віку почав кричати, мовляв, цей документ не такий, як має бути, і що взагалі вона його могла десь позичити чи навіть вкрасти.

“Взяти подивитись посвідчення і не віддавати, коли дитина вже на грані істерики, і хоче одного просто вийти чим швидше..

Продовжувати орати, не звертати уваги на те, що говорить старша моя донька і ніхто не вступився за тих дітей з дорослих..

“Моя хата скраю” це про багатьох ..

Мене набрала старша донька, і я зустріла цю маршрутку в нас на 5-му мікрорайоні.

Водію не сподобалось, що я на нього кричала, і він казав, що ні в чому не винен і не доводив дитину до сліз… Дитина прийшла пішки додому і її ще досі трясло і сльози не висохли на очах…”, – розповіла вдова загиблого в АТО військовослужбовця.

Вона зауважила, що водій маршрутки кілька разів викрикнув, що треба зробити нормальне посвідчення, бо в тому, як є зараз, мовляв, нема фотографії.

Однак, як стверджує Марина Шепелюк воно видане Обласним військкоматом і дає гарантований соціальний захист його власнику.

“Я цього просто так не залишу.. Чоловік загинув, захищаючи мирне життя всіх, не для того, щоб принижували його дітей..

Хочу побажати мати такі “взяті на прокат” чи “вкрадені” посвідчення всім, хто такої думки..

Мабуть розуміння буде тільки тоді, коли це зацепить кожного.. Коли гради почнуть стріляти поруч біля кожного будинку…

От тоді буде цінуватись, всіма – те, якою ціною мають можливість спокійно жити, працювати, відпочивати…”, – обурилась нововолинянка.

Також вона додала фото посвідчення своєї доньки і номер автобусу, на якому та їхала (фотографія маршрутки – на головній).




коментарів: 10
  1. Нововолинський маршрутний беспрєдєл ніхто не взмозі зупинити.
    Але що за тлумаки замість людей їздять містом, що не заступляться за дитину.

    Вибач, сонце,і запам’ятатай, що життя справедливе і кожен отримає своє і за байдужість також.А вашу сім’ю нехай Бог оберігає.

  2. ну, полюбе він повинен дивитися, шо йому показують… До речи , виконаю на фотошопі різні роботи… недорого… зразки посвідчень приносьте з собою..

  3. нас абсолютно така же ситуація 4-числа я їхала з 2-ма дітками з музичної школи додому і ми зайшли в маршутку №2 AC AC5619ВВ ,но нас водій вигнав почав кричати щоб виходии з маршутки повна маршутка людей була!!!! дуже стало соромно(( я відразу зателефонувала на 102. де мені і надали відповідь,що ніякого права водітеля немають відмовляти дітям, які мають посвічення.так як це по закону України ми маємо права і це ніхто не відміняв. Но оказується водітель цієї маршутки сказав що вони між собою все обговорили і з нашим мером і маршутного таксі. що саме цікаво стало ,що поки карантин небрати по посвідченнях нікого, це мене ще більше затронуло, як це між собою таке можна обговорити і домовитись? даже поліція йому відповіла,що по закону України є і вони мають право їздити вот так!! багато хто незнає і платить кошти.

  4. Так на посвідтечі де фото?? Чиє це прсвідчення? Можливо це посвідчення іншої дитини, таких посвідчень сотні , тимбільш рядки де ПІБ зовсім виділяються.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця