<

Відповідь на страйк перевізників: українські водії заблокували дорогу у Польщі

10:40 | 29.11.2023 / Новини / , /
Перегляди
341
/ Коментарі відсутні

28-го листопада українські водії у Польщі заблокували дорогу у відповідь на протест польських водіїв.

Про це повідомляє RMF FM, пише Кореспондент.

Зазначається, що на під’їзді до прикордонного міста Медика у вівторок утворилися гігантські затори. За даними видання, причиною стали блокування доріг, які у відповідь на протест польських водіїв влаштували водії з України.

Відомо, що одна з акцій сталася на кільцевій розв’язці Леха Качинського в Перемишлі, що на східній околиці міста. Там проходить державна дорога № 28, яка веде до прикордонного переходу в Медиці.

За даними поліції, група з 30 осіб на кілька хвилин і довше заходила на пішохідні переходи, перекриваючи рух. Ідентичний сценарій відбувався й у Медиці – водії виїжджали на ту саму національну трасу. Місцевим жителям подекуди було складно повернутися додому.

Нагадаємо, з 6-го листопада на українсько-польському кордоні через страйк ускладнено рух вантажівок на пунктах пропуску Краківець-Корчова, Рава-Руська-Гребенне і Ягодин-Дорогуськ. У чергах стоять тисячі фур. 23-го листопада страйкарі заблокували для вантажівок четвертий пункт пропуску – Шегині. Польські перевізники вимагають скасувати транспортний безвіз для України.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Квітня, Неділя
27 Квітня, Субота