<

На польсько-українському кордоні помер ще один водій

14:40 | 23.11.2023 / Новини / , , /
Перегляди
506
/ коментарі 2

У Польщі на стоянці неподалік пункту пропуску «Корчова-Краківець», де відбувається страйк польських перевізників, помер ще один український водій.

Про це заявив віцепрезидент Асоціації міжнародних автоперевізників Володимир Балін, –повідомляє Суспільне.

«Сьогодні вранці (23-го листопада) отримали інформацію, що сьогодні вночі помер водій у Корчові на стоянці. Це, на жаль, вже другий летальний випадок з початку блокади. Я розумію, що, скоріше за все, причини там фізіологія, але так чи інакше стрес, який вони отримують через цей страйк, через те, що вимушені жити в кабінах і незрозуміло коли вони зможуть попасти в Україну, додає негативу і спричинює певні ситуації. Там уже будуть розбиратися медики і правоохоронні органи, але факт є», – сказав він.

За словами Баліна, у померлого водія – машина на харківських номерах. Він також зазначив, що знає ім’я водія, але не назвав його.

Раніше, 11 листопада, стало відомо, що у Польщі на парковці неподалік пункту пропуску «Дорогуськ – Ягодин», очікуючи на перетин кордону, помер 54-річний водій вантажівки з Луцька.

Нагадаємо: 6 листопада десятки польських перевізників почали блокувати три прикордонні переходи з Україною. У понеділок, 13 листопада, деякі з польських перевізників зустрілися з представниками українського та польського урядів, але домовленостей не досягли. До того ж черги почали утворюватися на Закарпатті, адже туди переїжджають фури, аби пройти кордон швидше.




коментарів: 2

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Квітня, Неділя