<

У мерії Нововолинська розповіли про строк дії гарантій на ремонт доріг фірмою “Сантехмонтаж”

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:23 | 24.07.2017 / Нововолинськ / /
Перегляди
15
/ коментарі 2

Фірма “Сантехмонтаж” є монополістом, що постійно виграє тендери на ремонт доріг у Нововолинську. Стало відомо, на який строк поширюються гарантійні зобов’язання робіт згаданого підприємства.

У кожному договорі є обов’язковий пункт – гарантійний строк на виконану роботу. “Сантехмонтаж”, ремонтуючи дороги, дає гарантію на… три роки!

Халтурними ремонтами вулиць у Нововолинську вже нікого не здивувати. Влада декларує списки шляхів, які підлягають ремонту, а пересічні мешканці продовжують спостерігати за неякісним асфальтуванням, здебільшого виконаним одним і тим же підрядником.

Яскравим прикладом безгосподарності є дорога на вулиці Сковороди, що нещодавно прославилася провальним ремонтом під час дощу. Дорогу працівники малого підприємства асфальтували тоді, коли йшла злива. Депутат Нововолинської міськради Василь Гура поцікавився, хто і за скільки виконує роботи.

Читаючи відповідь заступника міського голови Володимира Рожелюка, складається враження, що посадові особи міста живуть окремими життями і не знають про плани один одного.

Він повідомляє, що ВУКГ надіслало листа підприємству “Сантехмонтаж” на рахунок усунення недоліків, пов’язаних з порушенням технологічного процесу при проведенні поточного ремонту дорожнього покриття. У документі чітко вказано, що згідно договорів з ВУКГ фірма “Сантехмонтаж” відповідає за дефекти на ділянці, де виконувалися роботи, та усуває їх за власні кошти.

Нагадаємо: раніше у відповіді депутату прокурор Іван Васьовчик інформував, що згідно опрацьованої ним інформації договір між Нововолинським ВУКГ та підприємством не укладався та може бути укладеним лише за отримання відповідного погодження від Волинської облдержадміністрації.

У відповіді йшлося також про те, що акти приймання виконаних робіт ВУКГ не підписувалися а оплата фірмі за послуги не здійснювалася.

Одні вдосконалюють законодавство, щоб унеможливити крадіжки з місцевих бюджетів, тим часом інші шукають шпарини в нормативній базі, щоб обернути їх собі на користь.

Підрядники, які не виконують умов угод, підводять не лише владу, замовників, а й усю громаду міста. Якщо фірма отримала негативні відгуки, це є підставою більше не доручати їй робіт.

Такий принцип діє скрізь, тільки не в Нововолинську. Чиновники продовжують поводитися доволі лояльно у відношенні до підрядника, не зважаючи на те, що зауваження щодо виконання підрядів відверто ігноруються.




коментарів: 2
  1. Так, укладений, чи не був укладений договір між ВУКГ та приватною конторою “Сантехмонтаж”? Знаючи ВСЕ, чи майже все, про “цапа-відбувайла”, схоже брехуна і ледара, В.Рожелюка, я більше схильний довіряти прокурору І.Васьовчику. Все ж таки, він державний службовець. Проте. Тут вбачаються певні недопрацювання міської прокуратури. Якщо договору не було, то яке право мав А.Коптюк укладати асфальт на вул. Сковороди? Незрозуміло, Іване Васильовичу, чому не відреагували ви, як прокурор!

  2. Опупіти, здуріти! Це що виходить прокурора обдурили? Почитайте другий абзац листа Рожелюка, де чітко Рожелюк зазначено та посилається на розділи і пункти договору між ЖКО та ПП “Сантехмонтаж” на виконання поточного ремонту дорожнього покриття. Ало прокурори, це що за неподобство, тут вже попахує криміналом? Втюрму злодюг!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця