<

В Іваничах поточний ремонт на трьох вулицях здійснюватиме нововолинський «Сантехмонтаж», не дивлячись на найдорожчу тендерну пропозицію

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:31 | 20.05.2021 / Іваничі / , /
Перегляди
184
/ коментарі 2

В Іваничах стартував поточний ремонт доріг на місцевих вулицях. Ремонти виконує нововолинське підприємство, яке має скандальну репутацію – «Сантехмонтаж».

Наразі йдеться ремонт трьох вулиць: Дружби, Незалежності та Валова.

Переможцем відкритих торгів на Прозорро стало ПП «Сантехмонтаж» із Нововолинська.

Що цікаво – ця фірма пропонувала найдорожчу ціну ремонтних робіт, однак всерівно виграла торги. Це сталося через те, що двох інших претендентів – ПП «Соріс» та ФОП Асатурян Ваге Карапетович, які представили значно дешевші пропозиції, чомусь дискваліфікували. І фірма Коптюка, лишившись єдиним учасником тендеру, перемогла.

Згідно із сайтом публічних закупівель «Прозорро», вартість робіт по вулиці Дружби становить 55 тисяч 261 гривню, по Валовій – 152 тисячі 478 гривень і по Незалежності – 154 тисячі 393 гривні.

Першочергова пропозиція тендерів складала: по вулиці Дружби – 55 тисяч 300 гривень, по Валовій – 152 тисячі 500 гривень та по Незалежності – 154 тисячі 400 гривень.

Як бачимо, різниця між очікуваною вартістю ремонтних робіт і пропозицією фірми Коптюка – дійсно незначна.

Інші учасники торгів пропонували значно менші суми і селищна рада могла зекономити не один десяток тисяч гривень.

Усі роботи підрядник має завершити до 1-го червня. Наразі на вулицях селища повирізали найбільш пошкоджене ямкове дорожнє покриття. І на цих відрізках дороги планують покласти новий асфальт.

До слова, фірма Коптюка славиться бракоробством при будівництві доріг й неодноразово була замішена у скандалах. Своє обурення якістю робіт згаданої фірми неодноразово висловлювали мешканці Іванич, Сокаля, Луцька, Нововолинська та інших населених пунктів.

Так, через халявну роботу «Сантехмонтажу» в Іваничах ціла вулиця кілька тижнів була без води, в Сокалі жителі були шоковані ремонтом дороги, часто-густо виникають схожі скандали і у Нововолинську, а в листопаді 2019-го фірма взагалі фігурувала в кримінальному провадженні. Її звинувачували у використанні неякісних будівельних матеріалів, які були у вжитку, при прокладанні теплотрас на території військового містечка у Луцьку. Хоча в документації використані будівельні матеріали зазначались як нові.




коментарів: 2
  1. Тепер Коптюк не тільки в Іваничах, а й в Нововолинську, Володимирі, Локачах, Устилузі, кругом буде вигравати тендера. Очільником Володимир-Волинського району став співвласник Коптюкового асфальтного заводу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Квітня, Неділя
27 Квітня, Субота