<

Цілий «букет» злодіянь: Мешканець Нововолинська усьоме втрапив за ґрати

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:09 | 17.08.2019 / Нововолинськ / , /
Перегляди
0
/ коментарі 2

Прокурори Володимир-Волинської місцевої прокуратури підтримали публічне обвинувачення у кримінальному провадженні про порушення 42-річним мешканцем Нововолинська правил безпеки дорожнього руху, що спричинило потерпілій середньої тяжкості тілесні ушкодження, вчинення ним крадіжок із проникненням у житло, чинення опору працівникам правоохоронного органу та умисне заподіяння чоловіком тілесних ушкоджень працівнику поліції.

Про це йдеться на сайті прокуратури Волинської області.

Так уночі 31-го січня 2016-го року шість разів до цього судимий громадянин, перебуваючи за кермом автомобіля марки «Вольво-740» та рухаючись із Нововолинська у Володимир-Волинський, поблизу села Новосілки не впорався з керуванням – автомобіль злетів у кювет і пасажирка отримала травми.

Удень 22-го березня 2016-го року зловмисник проник у квартиру будинку на вулиці Гагаріна в Нововолинську та викрав звідти гроші і ювелірні прикраси на суму понад 140 тис. грн.

Зранку 3-го квітня 2016-го року у місті Мостиська на Львівщині він проник у один із житлових будинків, де також поживився грішми та виробами із золота на суму понад 9 тис. грн.

Наступного дня, коли працівники поліції зупинили автомобіль, за кермом якого був злочинець, він, ігноруючи законні вимоги правоохоронців, наїхав на одного з них, завдавши йому тілесних ушкоджень, та спробував утекти. Проте в селі Черневе Мостиського району на Львівщині автомобіль з’їхав у кювет і зіштовхнувся з огорожею житлового будинку. Там зловмисника й затримали поліцейські.

Зауважимо, що в автомобілі з ним перебував 19-річний молодик, який у ході погоні кидав у поліцейський автомобіль усім, що трапилося під руку – і примудрився пошкодити у службовому авто переднє скло.

Завершальним акордом у злочинній епопеї стало проникнення злодієм увечері 27-го квітня 2016-го року у ще одну квартиру в Нововолинську. Там він обікрав холодильник, розжившись шматками сала, ковбаси, риби і шоколадними яйцями.

Маневицький районний суд визнав його винним у вчиненні цих всіх злочинів та призначив покарання у виді 8 років позбавлення волі. Молодику, який пошкодив поліцейське авто, призначено покарання у виді 1 року позбавлення волі зі встановленням річного іспитового строку.




коментарів: 2
  1. дали вісім, три в КПЗ підуть за шість… ми його за рік знову побачим, значить є грошенята на вирішення питань.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Березня, Вівторок
18 Березня, Понеділок