<

Сім призів за 150 гривень: стартує благодійна лотерея, зібрані кошти підуть на пристрої для військових з Нововолинська та Володимира

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:10 | 31.10.2022 / Володимир, Нововолинськ / , , , , /
Перегляди
2428
/ Коментарі відсутні

31-го жовтня розпочинається благодійна лотерея, зібрані кошти з якої підуть на придбання трьох пуско-зарядних пристроїв та п’яти теплових гармат для військових з Нововолинська, Володимира та інших куточків Волині. Учасники матимуть змогу виграти цінні подарунки всього за 150 гривень.

Аби стати учасником лотереї, потрібно пожертвувати кошти у сумі 150 гривень у банку за посиланням. В коментарі до платежу ОБОВ’ЯЗКОВО вказати свій номер телефону, до якого закріплений вайбер або телеграм. Тоді з допомогою генератору випадкових чисел буде обрано переможця одного з лотів.

Отож, учасники зможуть отримати призи з семи лотів, серед яких трофеї наших військових, які хлопці передали з фронту, а також сертифікати від місцевих підприємців, фотографа та художника.

За зібрані кошти учасників благодійної лотереї для військових буде придбано три пуско-зарядних пристрої та теплові гармати.

Варто зазначити, що охочі можуть «придбати» чимало місць у лотереї, переказавши більшу суму коштів у банку.

Наголошуємо, збір проводить військовий капелан Павло Гаврилюк. Благодійна лотерея триватиме два тижні, до 14-го листопада, після чого, у прямому ефірі, учасники дізнаються ім’я семи переможців. Обов’язково в коментарі до платежу вкажіть номер телефону, до якого прив’язаний вайбер або телеграм.

1 ЛОТ. Безпілотник Орлан, який був збитий нашими військовими

Військовий капелан Павло Гаврилюк, який є організатором даної лотереї, привіз із чергової поїздки на передову чимало трофеїв від військових. Хлопці охоче погодились долучитись та передали те, що невдовзі увійде в історію. Одним з трофеїв став російський багатоцільовий безпілотний авіаційний комплекс Орлан, що був збитий ЗСУ.

2 ЛОТ. Розвантажувальна система російського солдата

Наступним лотом з трофеїв наших захисників є нова російська розгрузка із фіксованими сумками, яку окупант навіть не встиг вдіти.

3 ЛОТ. Куртка та шолом окупанта

«Сувенір» від наших бійців з передової для ще одного щасливчика, який отримає приз благодійної лотереї.

4 ЛОТ. Сертифікат на 1 000 гривень від автосервісу «Формула»

Підприємці активно долучились до благодійної лотереї, тому вирішили подарувати одному з учасників лотереї сертифікат на 1 000 гривень від автосервісу «Формула» на будь-яку послугу для вашого авто.

5 ЛОТ. Фотосесія від професійного фотографа Володимира Єфімова

Лоти благодійної лотереї завжди спрямовані на те, щоб подарувати незабутні емоції після виграшу, тому наступним призом став сертифікат від професійного фотографа Володимира Єфімова. Пропонуємо переглянути неперевершені роботи нововолинця за посиланням на інстаграм-сторінку.

6 ЛОТ. Подарунковий бокс від хлібозаводу

Немає нічого кращого, як продукція власного виробництва, наші господиньки склали смачненький бокс для переможця. Наповненням подарунка звичайно ж будуть солодощі, печиво, хрусткі скоринки та запашна випічка для ідеального сімейного бранчу.

7 ЛОТ. Картина або портрет переможця від художника Павла Москаля

Сертифікат на 500 гривень від художника з Нововолинська Павла Москаля, який нещодавно розігрував магніти ручної роботи, а також картину із зображенням Kalush Orchestra «Save Mariupol» на благодійному аукціоні. Хлопцю вдалось зібрати усю суму коштів на прилади, що потребували військові. Ознайомитись з творчістю та переглянути інші картини можна за посиланням.

Не гайте часу, долучайтеся до лотереї та отримуйте цінні подарунки!




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця