<

Шахтарів Нововолинська привітали з професійним святом

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:38 | 23.08.2018 / Нововолинськ / /
Перегляди
1
/ коментарів 6

23-го серпня на копальнях Нововолинська пройшли урочистості з нагоди Дня Державного Прапора та напередодні Дня Незалежності  й Дня шахтаря.

На території Волині залишилося чотири діючих вугільних підприємства. Повноцінно поки що працює  шахта №9 «Нововолинська» та «Бужанська», на копальнях видобувається вугілля. Шахта №1 перебуває на стадії ліквідації, а 10-та –  така собі “шахта-привид”, яку будуть 29 років.

Колективи усіх копалень привітали зі святом. На кожному підприємстві провели урочистості. Акцентували увагу на шахті № 10, яку відвідали чиновники міста та району, а також помічники нардепа від округу. Останні ж відвідали усі копальні та від імені парламентаря вручили подяки.

Представники духовенства відслужили святковий молебень, а привітати шахтарів прибули голова Іваничівської РДА Лілія Кревська, заступник міського голови Нововолинська Володимир Рожелюк, помічник-консультант народного депутата Ігоря Гузя Андрій Бокоч та помічник нардепа, депутат Нововолинської міської ради Валерій Мних,  голова Поромівської ОТГ Іваничівського району, на території якої розташована копальня, Євгеній Недищук.

Усі виступили з вітальним словом та вручили подяки та нагороди окремим працівникам. Загалом усі побажали колективу віри в те, що шахту таки запустять.

З нагоди професійного свята Дня шахтаря усьому колективу копальні міністр енергетики та вугільної промисловості Ігор Насалик призначив премію в 250 гривень. Відповідне розпорядження оголосили під час урочистостей.

Урочистості на шахті №9 «Нововолинська» (цьогоріч 55-річчя з дня відкриття копальні).

Урочистості на шахті №1.




коментарів: 6
  1. призначив премію в 250 гривень..)))))))
    якраз на пляшку горіляки та якусь там закусь

    • ну не зовсім совок… совок балачки доповнював доброю зарплатою, безкоштовними квартирами, санаторіями і т.і. А тут на словах пошана, а по суті – знущання, спроба заткнути рота. Поки піпл хаває..

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця