<

Серед білого дня обікрали будинок в Нововолинську: злодія затримали

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:13 | 26.06.2020 / Нововолинськ / /
Перегляди
17
/ коментарі 2

У Нововолинську в обідню пору обікрали будинок. Менше доби знадобилося правоохоронцям для встановлення будинкового крадія.

Із заявою про крадіжку 24-го червня звернулася 49-річна мешканка міста, повідомили на офіційній сторінці Нововолинського відділення поліції у фейсбуці.

Жінка розповіла, що в обідню пору, коли вона була відсутня за місцем проживання, з будинку було викрадено грошові кошти та особисті речі загальною вартістю 21 275 гривень.

Правоохоронці встановили, що зловмисник проник у приміщення, віджавши металопластикове вікно. Провівши ряд заходів, поліцейські оперативно затримали особу злодія. Ним виявився 20-річний нововолинець.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.185 (крадіжка) КК України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від 3 до 6 років.

Зловмисника поміщено до ізолятора тимчасово тримання та вирішується питання щодо обрання судом затриманому міри запобіжного заходу. Наразі правоохоронці перевіряють причетність його до скоєння інших злочинів.




коментарів: 2
    • І нового авто ,а то якісь там сільські шеріфи мають,а він ні.йому аж обідно:(

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер