<

Риболовля, пікнік та ігри на майданчику: як проходить сонячний ранок на Нововолинському озері

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:35 | 18.05.2022 / Місто буденне, Нововолинськ / , /
Перегляди
1452
/ Коментарі відсутні

Уся територія Нововолинського озера вкрита зеленню та весняними квітами, саме тут можна відчути усю атмосферу сонячного ранку. Містяни приходять у цю пору порибалити, зайнятись спортом, провести день з дітками та організувати пікнік з друзями.

Природа навколо грає яскравими барвами – співають пташки, бавляться дітки та відпочиває молодь. Цей ясний ранок ніби повідомляє оточуючим, що попри важкі часи, зовсім скоро все ж прийде літо.

До найтеплішої пори планували реконструювати зону біля озера, за гроші соцеконому, виділенні за сприяння народного депутата Ігоря Гузя. Проте через зміни в законодавстві органи місцевого самоврядування не можуть здійснювати весь спектр проплат, що надавались раніше.

Міській голова Борис Карпус в інтерв’ю БУГу розповів, що надалі шукає шляхи вирішення проблеми, щоб упорядкувати розпочаті роботи та довести до ладу розпочатий проєкт.

На озері окрім зон відпочинку, облаштують спортивний та дитячий майданчик. Ще до війни у цьому місці організовували чимало заходів та конкурсів, кожен нововолинець чекає на перемогу та повернення щасливого та безтурботного життя.

Та в такий час люди радіють дрібничкам, спостерігаючи за світанком та відчуваючи тепло нового дня. БУГ пропонує переглянути фоторепортаж, який передасть дані емоції.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер