<

Про актуальні шахтарські питання та «похід» у депутати Нововолинської міської ради – у студії БУГу Сергій Макаров

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:39 | 19.08.2020 / Нововолинськ, Онлайн / , /
Перегляди
48
/ коментарі 2

Шахти потрібно зберегти, бо є потенціал і люди працюють, а владу Нововолинська – час змінювати, бо деякі представники прилипли до крісла і керуються совковими методами.

Так вважає Сергій Макаров – голова місцевого осередку Незалежної профспілки гірників України, начальник дільниці на шахті №9. Він зсередини знає проблеми шахтарського регіону. Аби захищати інтереси гірників та всіх жителів Нововолинська, вирішив пробувати балотуватися до Нововолинської міської ради.

Про актуальні шахтарські питання та «похід» у депутати Нововолинської міської ради говорили у студії БУГу.

Макаров зазначив, що на жаль, про простих шахтарів у державі не думають. Попри домовленості із Президентом Володимиром Зеленським не припиняти роботу вугільних підприємств Волині, поки не будуть створені нові робочі місця для гірників, питання ліквідації шахти №9 «Нововолинська» залишається відкритим.

У серпні від Міністерства енергетики України надійшов лист, у якому йдеться про розробку документів та плану передачі копальні на закриття.

Разом з тим, Макаров розповів про сьогодення на шахті №9: там відновили стабільне постачання електричної енергії і є перспективи у роботі.

“Головне, щоб нам не заважали”, – зауважив голова місцевого осередку НПГУ.

Сергій Макаров наголосив, що має натхнення, бажання і чесність, тому буде брати участь в місцевих виборах як кандидат у депутати до міської ради.

“Хочеться змінити людей, які прилипли до крісла. У них зовсім інші мислення, вони не розуміють потреби молоді та думають совковим минулим”.




коментарів: 2
  1. Хай Макаров розповість скільки з 6 годинного робочу часу він перебуває на роботі і скільки реально хвилин на місяць буває під землею!!!!
    Він державу не обкрадає???
    Я працівник коральні і усе бачу на власні очі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота