<

Показали, як виглядатиме спортзал у новому торгово-розважальному центрі «Forest» у Нововолинську

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:12 | 14.01.2020 / Нововолинськ / /
Перегляди
116
/ Коментарі відсутні

Сучасний торгово-розважальний центр «Forest», загальною площею 3600 м.кв., на бульварі Шевченка в Нововолинську невдовзі відчиниться для відвідувачів. Журналістам БУГу показали, як виглядатиме один зі спортзалів у ТРЦ.

Мешканці та гості міста чекають на відкриття реконструйованого кінотеатру «Україна», що видно з відгуків та обговорень у соцмережах. Це буде місцем для сімейного дозвілля, занять спортом, можливості пообідати чи здійснити покупки.

Як виглядатиме триповерховий, з підвальним приміщенням, торгово-розважальний центр БУГ показував у ЗД-візуалізації.

Власник, підприємець Юрій Сиротюк в рубриці «Анкета» розповів, коли запрацює та що буде в ТРЦ і відкрив інтригу – яку він матиме назву.

Сучасний кінотеатр, магазини, розваги для дітей, спортзал, заклади громадського харчування – в одному приміщенні у центрі міста. 

Журналісти БУГу вирішили дізнатися більше про ТРЦ «Forest» у Нововолинську. Розповімо про фітнес зали та покажемо, як виглядатиме один із них.

Передбачили три спортивні зали: просторий із тренажерами; великий зал для кросфіту, подібний на Волині є лише в Луцьку; зал для групових тренувань, де можуть проводити різноманітні спортивні заняття, танці, функціональний тренінг. Можна вже звертатися з приводу співпраці та проведення тренувань в ТРЦ «Forest»

Як виглядатиме тренажерний зал:




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця