<

Чому важливо займатись спортом та як досягти результату, – розповіли тренери нововолинського спорткомплексу в ТРЦ «Форест»

19:00 | 8.10.2023 / Нововолинськ / , , , /
Перегляди
2451
/ Коментарі відсутні

У Нововолинську в ТРЦ «Форест» функціонує спорткомплекс «REALFIT» з різноманітними видами тренувань від справжніх професіоналів, які допоможуть обрати та опанувати вправи, як для початківців, так і для професійних спортсменів. Якщо ви мрієте про підтягнуте тіло або ж мати струнку фігуру – час діяти.

Тренери розповіли детальніше про види занять, які функціонують у спорткомплексі «REALFIT». Початківці, спортсмени, а також просто охочі, які давно у пошуку свого виду спорту, мають змогу ознайомитись та відчути атмосферу справжньої прокачки м’язів.

Багато людей соромляться і бояться йти тренуватися в зал. Проте професійні тренери не лише допоможуть подолати цей страх, а й навчать полюбити ритм спортивного проведення часу та відчувати неперевершені емоції після кожного тренування.

У сюжеті спортсмени показали, як проходять індивідуальні та групові тренування, серед яких:

  • джампінг
  • кросфіт
  • бокс
  • степ-аеробіка
  • йога
  • пілатес
  • вправи на тренажерах

Результати тренувань стануть ефективним стимулом зробити спорт основою свого здоров’я і щасливого життя.

Джампінг

Хіба можливо витратити до тисячі калорій за одне тренування, та отримати позитивний заряд на цілий день? Так, можливо саме з Джампінгом.

Під час тренувань відбувається зміцнення імунної системи, прискорення обміну речовин, посилюється надходження кисню та гормонів щастя (ендорфінів).

“Тренування проходять у спеціальному взутті для стрибків, завдяки яким ми худнемо та підтягуємо своє тіло. Мої дівчата задоволені, тренування проходять весело та енергійно”, – додала тренер Мельничук Наталя.

Кросфіт

Кросфіт не починається з ривка штанги на максимум, чи ходьби на руках. Тренування починаються з фундаменту, по-перше, з харчування, далі – витривалість.

Кросфіт – це вид фітнесу з високою інтенсивністю, який щороку стає дедалі популярнішим у всьому світі. Тренер Вікторія Бєльська зазначила, що на групових тренуваннях по кросфіту вчаться володіти тілом і підіймати вагу.

“Спершу ми вчимось присідати, робити випади, щоб твої ноги були потужні. А вже тоді я масштабую для вас тренування”, – розповідає Вікторія.

Даний вид тренувань підходить не лише професійним спортсменам, які звикли до високоінтенсивних тренувань, а й для тих, хто прагне опанувати спорт.

“У нас займаються усі вікові категорії – дітки та дорослі. Навантаження підбираються індивідуально для спортсмена, ми враховуємо ваші можливості та особливості зі здоров’ям”, – додала Вікторія.

Кросфіт має цілу низку неймовірних переваг за умови правильного виконання вправ. 

Індивідуальні тренування

Тренери «REALFIT» – ваша мотивація. Якщо хочете мати підтягнуте тіло, підвищити свою витривалість або ж скинути зайву вагу – вам допоможуть з цим тренери персональних занять.

Подивившись на їхній результат, можна зрозуміти, що й у вас так вийде, якщо докладати зусиль. У спортзалі «REALFIT» вас змотивують, навчать правильно без шкоди для здоров’я сформувати тіло своєї мрії, складуть програму тренувань, яка не буде набридати.

“З нами ви полюбите спорт, змушувати себе не прийдеться, адже тренери до кожного мають індивідуальний підхід”, – додають тренери.

Що дадуть вам тренування з тренером?

  • системність та ефективність;
  • мотивацію та підтримку;
  • вправи під ваш рівень фізичної підготовки та особлива увага, якщо є якісь проблеми зі здоров’ям;
  • різноманітність тренувань;
  • індивідуальний підхід до кожного.

Степ-аеробіка

Степ-аеробіка – це комплекс вправ, який складається з підйомів на спеціальну платформу і спусків з неї під ритмічну музику. 

Те, що потрібно для енергійних тренувань. Підійде для різних вікових груп, на групових тренуваннях пропрацьовуються усі мʼязи тіла, покращується гнучкість та координація рухів.

Бокс

Якщо ви прагнете розвинути дисципліну, впевненість у собі та навчитись самозахисту – обов’язково зверніть увагу та познайомтесь зі справжнім професіоналом.

Ігор займається боксом, кікбоксингом, змішаними єдиноборствами протягом 15 років. Був учасником різних турнірів та сприяв підготовці з ударної техніки до чемпіонату України MMA.

“Для чого потрібен бокс? Для того, щоб розвивати характер, силу, зміцнювати стресостійкість. На тренуваннях ми відпрацьовуємо силові та швидкісні удари, працюємо з резиною, боксерською грушею та у парах”, – зазначив Ігор.

Йога

У чому унікальність занять з йоги? Базою даних тренувань є статичні вправи з йоги. Тренер обіцяє, що після таких занять ви зможете сісти на бажаний шпагат, мати гарну поставу, плавність і витонченість.

Програма складається з:

  • Йоги в класичному вигляді
  • Стрейч пілатес
  • Пілатес матворк




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Квітня, Неділя
27 Квітня, Субота