<

Дитяча країна FORest: ціни та розваги, які пропонують для діток у Нововолинську

18:14 | 4.12.2023 / Нововолинськ / , , /
Перегляди
1006
/ Коментарі відсутні

У Нововолинську певно немає дитини, яка б спокійно пройшла повз кімнату атракціонів в торговому центрі «FORest». Дитяча країна – це те місце, де малюки відчувають себе неймовірно щасливими, знаходять друзів та діляться своєю енергією з оточенням.

Дитяча кімната дає змогу батькам на деякий час відпочити, пообідати, випити каву або ж пройтись по магазинах. Адже в осередку розваг немає часу сумувати, малюки бавляться на батуті, лабіринті, гірках та у «ніндзя-парку».

Місце, де кожна дитина почуває себе щасливою та з радістю повертається сюди ще багато разів. «Дарувати щирі емоції та спогади дитині завдяки розвагам», – запрошуємо переглянути відео з проведення дня у Дитячій країні.

Час відвідування дитячої зони діє без обмежень, квиток дійсний протягом дня. Отож, щоб подарувати радісні емоції малечі у будні дні, необхідно заплатити за вхідний квиток 150 гривень, у вихідні – 180.

Якщо ж відвідувачі купують дитячий квиток з 19:00 до 21:00, ціна становить всього 120 гривень. Компанія від десяти діток може придбати квиток за 130 гривень кожен, імениннику, при наявності документа, вхід безплатний.

Дитяча країна відкрита до святкування тематичних заходів. Команда FORestу, за потреби відвідувачів, організовує майстер-класи та допомагає з оформленням банкетного меню. Яскраві атракціони, захопливі ігрові апарати не залишать іменинника байдужими.

Більше інформації про Дитячу країну та інші розваги у ТЦ, шукайте на інстаграм-сторінці «FORest».

Читайте також:




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота