<

Квести, кіно, шопінг, дитяча кімната: ТЦ «FORest» пропонує розваги для всієї сім’ї у Нововолинську

17:20 | 30.01.2024 / Нововолинськ / , , /
Перегляди
486
/ Коментарі відсутні

Торговий центр «FORest» у Нововолинську надає відвідувачам різні сфери послуг для найкращого відпочинку з сім’єю. Тут ви проведете цінні моменти разом, коли батьки хочуть побути зі своїми дітьми, подарувати позитивні емоції та приємні спогади.

Колектив FORest підготував підбірку цікавих, веселих та найпопулярніших локацій, що сподобаються дорослим та діткам. Для того, щоб створити спогади та здійснити дитячі мрії не потрібно їхати в інші міста, адже величезна територія різноманітних дитячих розваг та захопливих атракціонів розташована у центрі Нововолинська.

«Розваги поруч!», – для вашої уваги особливі локації торгового центру, які запам’ятаються усій сім’ї. Спонтанне рішення забігти з близькими у приміщення FORest після важкого робочого дня, щоб відпочити з друзями або ж провести вихідні із сім’єю – чудова ідея.

Цукрова вата та ігрові автомати

У ТЦ FORest декілька нових автоматів, які можна випробувати, придбавши жетон. Перший з них розташований біля центрального входу та має попит серед діток – автомат з цукровою ватою. Варто лише подивитись на власні очі, як готується улюблений десерт малечі. Охочий може обрати смак та форму, а пристрій втілить це бажання в реальність. Ціна солодкої вати – 2 жетони (50 гривень).

Настільний хокей – захоплива настільна гра для всієї родини, яка загартовує командний дух. Динамічна гра з двома учасниками, вартість якої становить 2 жетони. Також можна спробувати свою вдачу в автоматі з іграшками чи цукерками.

КІНОТЕАТР

Ідея для поціновувачів фільмів – бери попкорн, пепсі, компанію та мерщій до перегляду. Трейлери до актуального розкладу у збережених «CINEMA» на сторінці FORest. Переходь та обирай.

Насолоджуйтесь переглядом улюбленого фільму разом, можливо це стане вашою сімейною традицією?

КВЕСТ ROOM

He втратити контроль над собою та не дати страху перемогти – найважливіші завдання, коли заходиш у замок Графа Дракули.

Це не про жахи, а про командну гру, розвиток комунікації та логічного мислення в ігровій формі. Щоб, вашим дітям було ще цікавіше, ви можете підготувати подарунок, який вони знайдуть вкінці квесту.

ДИТЯЧА КРАЇНА

У Нововолинську певно немає дитини, яка б спокійно пройшла повз кімнату атракціонів в торговому центрі «FORest». Дитяча країна – це те місце, де малюки відчувають себе неймовірно щасливими, знаходять друзів та виплескують свою енергію на гірках чи батутах.

Дитяча кімната дає змогу батькам на деякий час відпочити, пообідати, випити каву або ж пройтись по магазинах. 




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Квітня, Неділя
27 Квітня, Субота