<

Нововолинськи шахтарі продовжують голодувати під Адміністрацією Президента у Києві

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:42 | 11.10.2015 / Нововолинськ / /
Перегляди
3
/ коментарів 8

Працівники шахти № 1 четвертий день голодують під Адміністрацією Президента. Кажуть, стоятимуть до конктретного результату, адже 45 мільйонів гривень у Міненерговугіллі обіцяли виділити до кінця року.

Про це повідомляє Нововолинський інформаційний портал.

Тим часом гіррники побували на технічні нараді в міністерстві, мали декілька зустрічей із заступником міністра Мартиненковим. На конкретні запитання шахтарів чиновники поки відповідей не знаходять: шахту закриють, а от куди підуть майже 400 працівників? Чи будуть кошти, щоб почати виробку нової 92-ої лави?

Попереду – ще одна технарада у відомстві, гірники впевнені: кошти точно дадуть, адже їхня акція набула резонансу в столиці.

Про підтримку народних депутатів кажуть іронічно: депутатська група “Захистимо вугільну галузь!” не працює, а мажоритарник Ігор Гузь влаштував брифінг, аби “засвітитись”: після цього нардепа не бачили. Міський голова Сапожніков попри обіцянки теж до Києва досі не приїхав.

Працівники першої шахти підозрюють, що про їхнє голодування міністр Демчишин не знає, але все ж сподіваються зустрітися з ним у понеділок: той із Главою держави має повернутися із Казахстану.

IMG_20151008_102550
IMG_20151007_155109
IMG_20151007_083820




коментарів: 8
  1. Хай зпробує хтось один чи два дні нічого не їсти.Сил не буде, настає запоморочення. А ці вже “голодують” майже тиждень. Щось не віриться шо вони нічого не їдять.Мабуть коли камер немає хлопаки рубають бутери з ковбасою та салом як має бути

  2. Який алгоритм ви пропонуєте?
    Гузь чи Сапожніков мають приєднатись до голодовки?

  3. Які в нас егоїсти. Люди стоять за те щоб їм віддали зароблене,а ви їх осуджуєте.піди попрацюй в шахті без заробітку! Шахтарі підтримую вас!!!

    • що можна заробити на 1 шахті яка не дає вугілля, пані Вероніко? Чим скоріше 1 шахту закриють тим краще!

  4. Я з вами згідна але нехай віддадуть зароблене що люди працювали надіючись на переміни. Можливо Ви незнаєте як ці сім’ї живуть? А так чекають газової служби що запломбують газ, діти захворіли а немає за що купити ліки, за кредити переживаєш. От так-0т.своє потрібно відстояти! Нехай закривають шахту тільки віддадуть людям людське.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер