<

Нововолинські забобони: випав сніг – Коптюк ремонтуватиме тротуари

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:25 | 30.11.2016 / Нововолинськ / , , /
Перегляди
10
/ коментарів 14

На проспекті Дружби у Нововолинську реконструюють тротуар. Фірма “Сантехмонтаж”, подейкують, використовує нанотехнології, які дозволяють дорожникам працювати за будь-яких температурних умов та погоди.

Як завжди, негода застала зненацька! У центрі міста саме у розпалі ремонтні роботи, які виконує головний підрядник Нововолинська Анатолій Коптюк, і сніг тому не завада. Таке “освоєння бюджету” дратує нововолинців, бо люди впевнені: ремонтники вибрали слушний час, аби списати побільше коштів.

dsc_3827
dsc_3822

Працівники трудяться на совість. Можливо, вони використовують німецькі технології, що дозволяють ремонтувати асфальтне покриття у будь-яку погоду? А зрештою, люди не винні: сказали їм класти асфальт чи бруківку – покладуть.

15319458_10211363113570716_2114607789_n

 Як в поезії: “Не зупинять тебе грім та грози…”

15252465_365231123827366_2194038122582216167_o

“А це закопування грошей (труб) під кінець року на Шахтарському та 15-му мікрорайонах ….через Коптюка….а ви платіть благодійні внески в садочках, школах та лікарні…”, – пише нововолинський активіст Руслан Влодарчик на сторінці у Фейсбук.

Чи не можна такі дії інкримінувати як розкрадання державних коштів? На жаль, у нас це стало нормою, за халатність нікого не притягнуть до відповідальності. 

Влада хоч якось має реагувати на такі речі, вести роз’яснювальну роботу, якщо ремонти виконуються правильно. Або у жителів Нововолинська закiнчиться терпiння. Це все ж таки їхні грошi.




коментарів: 14
  1. Хай не забуде Коптюк поставити поребрики повздовж тротуару, які його робочі погрузили на грузовичок та вивезли, все таки центр міста.
    Хороша свиня наїлась та й відійшла від корита. А ці два КНУРА Коптюк з Сапожніковим ніяк не можуть нажертися з міського бюджетного корита. Про городян би трошки дбали, виїдають під чистую.
    КОПТЮК ПОСТАВ НАЗАД ВИКРАДЕНІ ПОРЕБРИКИ.

  2. Люди!!!! Не пишіть тут-давайте зберемось і поговоримо очі в очі,бо як доходить до діла- ніяких результатів!! А це те,що потрібно для розкрадання грошей!!! Ви подивіться-навіть в Володимир-Волинському люди не мовчать-вже другий раз заставляють знімати покладений асфальт!!! А Нововолинськ в ЖОПІ? Так !!!Не культурно,але справедливо!!!Здається,що настав час місцевих МАЙДАНІВ-і тут влада України буде на стороні громади!!!Мав контакт на рівні міністерства і думаю,що це не брехня.

    • а давайте це ж наші гроші з нас вираховують . а потім так ганебно ними розпоряджаються. Ганьба Коптюк, це не по європейськи так народ на…колювати . Ви маєте совість ???

  3. надо привлекать к реформам китайцев,укравшего деньги из бюджета вешать,много не надо веревка и все проблемы решаться

  4. Все воно так і є, як ви пишете, земляки. Тільки набагато страшніше. Міський голова – на лікарняному. Мабуть, готується до свого знакового звітування про “роботу” за 2016 рік. Знову, у робочий час, згонять туди “мовчазних овець” – бюджетників, котрі бояться скрізь і всюди, свого дзьоба відкрити. Отож, давайте прийдемо на звіт і запитаємо у лоб: “ЧИ крадете, ВИ В.Б., і які СУМИ? Чому не хочете виконувати рішення судів про розподіл квартир у Нововолинську впродовж 11 років?”

    • Анатоль, ваш самотній та слабкий голосок, то “глас вопіющего в пустелі”. Ви точно теж саме, що кажете зараз, казали в минулому та позаминулих роках . Треба вам до виборів готуватися, що за два роки, але ж, Анатолю, Сапожніков для вас нєпобєдімий. Треба вам з цім змиримися. Бо кожному-своє. А ось людей вам ображати (овці,дзьоб…) НЕ СЛІД!!!

      • А Ви впевнені,що Анатоль самотній? Помиляєтесь! Але не у цьому річ.Головне задати правильні запитання.В мене вони є і я їх задам. Хотів на прийом попасти,але вийшло простіше з міністерством поспілкуватись.

    • з першого погляду на траншею , де лежать попередньоізольовані труби вже можна зробити висновок про грубе порушення технології проведення робіт , а якщо це дійсно робота Коптюка , то зрозуміло звідки така халтура …

      • А ви не бачили труби по св.Володимира і Грушевського? І асфальт,який там поклали? Помічники Гузя-зверніть увагу народного депутата-в Володимирі-Волинському заставили знімати неякісно покладений асфальт,то може і в нас можна заставити зробити так,як треба.І за свої гроші!!!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця