<

Нововолинські активісти МРЦ “Нові крила” відвідали Іваничівську школу-інтернат

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:17 | 3.09.2016 / Іваничі, Нововолинськ /
Перегляди
1
/ коментарів 9

В першу суботу осені, 3-го вересня, нововолинські активісти завітали до вихованців Іваничівської спеціалізованої школи-інтернату.

“Інформацію про збір речей розмістили в соцмережах. Нам приносили пакуночки зовсім різні люди. Підтримали і представники ГО “Світ для дітей”. Якщо чесно, навіть трішки запізнились, бо буквально перед виїздом нам зателефонували і попросили зачекати, бо лише побачили репост у когось на стіні і хочуть допомогти. Приємно, що в наш час ще є багато людей, які не лишаються осторонь. Висловлюємо вдячність усім хто долучився та допоміг.” – розповів керівник МРЦ “Нові крила” Павло Медина.

В результаті дітки отримали одяг, шкільне приладдя, книжки, іграшки, солодощі. Директор школи-інтернат Людмила Лазаренко висловила вдячність гостям за допомогу та підтримку.

До слова, це вже не перша поїздка активістів в заклад, де виховуються дітки, що позбавлені батьківського тепла – в квітні відбувся подібний візит в Головненську школу-інтернат, що на Любомльщині.

Зупинятись на цьому молоді люди не будуть, адже ще багатьом потрібна допомога та підтримка.

Поїздка відбулась за сприяння Фонду Ігора Гузя “Прибужжя”.

NICK9789
NICK9792
NICK9793
NICK9794
NICK9798
NICK9802
NICK9805
NICK9807
NICK9808
NICK9810




коментарів: 9
  1. Всі ті діти мають батьків.А там в інтернаті їх ще й годують 5разів.Майже всі вони цигани.Тільки їдять курять і роблять різну шкоду грабують перехожих.Коли діти з гімназії тулять в тісноті.Куди дивиться влада й поліція?Це розплідник інфекції й вошей в самому центрі селища.Там же нема ніякої виховної роботи,бо цигани неуправляємі.Врятуйте селище від цих потвор

  2. Там не тільки виховної нема.Там вже півколектива розбіглось хто куди.Нема завсклада,зауча,організатора,логопеда бібліотекаря,головного бугалтера…Люда керує!

  3. То мої податки йдуть для процвітання циган?Нічого собі!Передайте ту школу на баланс району то ми її закриємо на другий лень.

  4. Я думав, що там справді сироти. Думаю – благородне діло. А тут вони всі батьківські!Та вони ж вчителів шлють куда подалі, а Гузь ще й подарунків навіз. Розберися, депутате!Може краще в яку лікарню допомогу завезти?

  5. То там ще Людка керує?Вона ж давно на пенсії!Пора на заслужений відпочинок!

  6. Пора давно закрити цей великий відмив державних коштів.Всім Іваничам буде легше

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

8 Травня, Середа