<

Нововолинськ та Володимир-Волинський подали заявку на спільну участь на грант для візуалізації індустріальних парків

Цей запис опубліковано більш як рік тому
07:28 | 31.12.2020 / Володимир, Нововолинськ / , , /
Перегляди
279
/ Коментарі відсутні

Володимир-Волинський та Нововолинськ подали заявки на спільну участь у проєкті в рамках ініціативи Європейського Союзу для підтримки МСП (малого та середнього підприємництва) для підписантів Угоди мерів за економічне зростання.

Проєкт спрямований на допомогу малому та середньому бізнесу у період боротьби із пандемією COVID-19, шляхом інноваційних методів та підходів стимулювати підприємницьку діяльність та трансформувати її за допомогою цифрових технологій, – йдеться на сайті Нововолинська.

Умовами участі у проєкті передбачено, що міста-учасники повинні бути підписантами Угоди мерів за економічне зростання, а також населення громади не менше 100 тисяч. Виконання другого пункту стимулювало до консолідації Нововолинська та Володимира-Волинського, адже сумарна чисельність населення цих міст становить трохи більше 100 тисяч.

Заступниця міського голови Юлія Лефтер розповіла, що отримання гранту дасть можливість сприяти розвитку індустріального парку.

“Ми маємо на меті створити 3D візуалізацію індустріальних парків Нововолинська і Володимир-Волинського та сприяти їх промоції”, – розповіла Юлія Лефтер.

Юлія Олександрівна повідомила, що у перспективі планують створити спільний із Володимир-Волинським інвестиційний портал – ресурс, де будуть представлені пропозиції для залучення капіталу, у тому числі й іноземного, а також проєктуватимуть ГІС-мапу із розміщеними на ній інтерактивними об’єктами комерційного призначення.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер