<

Нововолинці заборгували за тепло понад 73 мільйонів гривень

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:44 | 24.12.2021 / Нововолинськ / /
Перегляди
644
/ коментарів 9

Нововолинське теплокомуненерго просить споживачів розрахуватися за комунальні послуги. Загальна сума заборгованості від населення вже сягнула понад 73 мільйони гривень.

На підприємстві зазначають, що у будні і свята вони стежать, аби теплопостачання було безперебійним. Та будують нові котельні, щоб мешканці віддалених мікрорайонів були належно забезпечені теплом і гарячою водою. 

Загальна сума заборгованості від населення вже сягнула понад 73 мільйони гривень. У комуненерго кажуть, що у таких умовах робота підприємства ускладнюється. Тож просять поставитися з розумінням і погасити свої борги за постачання тепла.

«Комфорт ваших домівок залежить від вас! Бажаємо гарних і затишних свят!», – КП «Нововолинськетеплокомуненерго».




коментарів: 9
  1. Цікаво , а скільки заборгувала за безцінне тепло вся нєзалєжна ненька? Чого лише до Новіка вчепилися?)

  2. Борги за опалення ростуть, але відключати не збираються… Зовсім інша річ борги за електрику чи воду… Відключать за двомісячні борги… Чому ж тепло не відключають? Бо це дармові грошиська… Тому не і діждатись відключень…

    • підтримую ! а також за расейске електричество, міндобрива, дізель і таке інше ! платити тільки за газ з молекулами свободи ! нема молекул – нема грошей ! до речи, укр.газ він з молекулами свободи, тому його собівартість всього 5 грн. !

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця