<

Нововолинці вибороли п’ять золотих медалей на чемпіонаті світу World Grand Cup 2021

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:47 | 8.11.2021 / Нововолинськ / , , /
Перегляди
6446
/ Коментарі відсутні

6-го листопада в Луцьку відбувся чемпіонат світу з паверліфтингу, жиму лежачи та станової тяги World Grand Cup 2021. Нововолинські спортсмени вибороли призові місця.

Тренер нововолинського спорткомплексу «RealFіt» у ТРЦ «FORest» Олександр Бурда зайняв перше місце в дисципліні Push &Pul серед професіоналів у своїй ваговій категорії (125 кг), і став абсолютним переможцем з результатом 520 кг (жим лежачи 200 кг, станова тяга 320 кг).

Також в дисципліні станова тяга в про дивізіоні Олександр з результатом 320 кг виборов перше місце у своїй ваговій категорії та став першим в абсолютній.

Спортсмени, яких тренує Олександр, показали високі результати серед аматорів. Анатолій Гуліта і Назар Ковальчук виступали в дисципліні жим лежачи.

Анатолій виконав жим штанги вагою 160 кг і виборов перше місце у своїй ваговій категорії (90кг) та став переможцем у своїй віковій групі 45-49 років.

Назар переміг у своїй ваговій категорії (100 кг) виконавши жим штанги вагою 140 кг.

За результатами змагань нововолинці вибороли 5 золотих медалей.

“Дуже задоволені та мотивовані до покращення результатів і нових перемог!” – розповідають спортсмени.

Олександр Бурда висловив подяку Юрію Сиротюку за можливість тренувати і тренуватися, Андрію Чабану і Миколі Волинцю за спонсорську допомогу.

Читайте також:

Олександр зі своїми вихованцями у 2019 році та 2020 році вибороли першість у своїх категоріях на Всеукраїнському Відкритому Чемпіонаті ВПА України з пауерліфтингу.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця