<

Не хотів відпускати на заробітки в Польщу: у Нововолинську судили чоловіка, який побив співмешканку

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:23 | 13.04.2021 / Нововолинськ / , /
Перегляди
72
/ Коментарі відсутні

Нововолинець, дізнавшись про плани співмешканки поїхати на заробітки в Польщу, розізлився і побив її. За це йому доведеться сплатити штраф.

Про це йдеться у вироку Нововолинського міського суду від 1-го квітня.

Чоловік 11-го липня 2020-го року, перебуваючи у приміщенні кафе «Оболонь», під час сварки зі співмешканкою побив її. Дебошир наніс жінці близько 10 ударів рукою по обличчю та тулубу та декілька ударів ногами по тілу. Численні тілесні ушкодження, згідно з висновком судово-медичної експертизи, належать до категорії легких тілесних ушкоджень.

Проти чоловіка порушили кримінальне провадження за ч.1 ст.125 КК України (Умисне спричинення легких тілесних ушкоджень).

У суді дебошир визнав свою вину та розповів, що того дня вони разом із співмешканкою прийшли у кафе, щоб випити пива. Коли жінка повідомила йому, що хоче їхати до Польщі на заробітки, він розізлився і під час словесного конфлікту побив її.

Суд визнав чоловіка винним та призначив йому покарання у виді штрафу в розмірі 850 гривень.

Нагадаємо, подібна ситуація сталася і в Іваничах. Чоловік не хотів відпускати на заробітки в Польщу колишню дружину. Однак там все обійшлося без побиття. Йшлося про домашнє насилля психологічного характеру.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер