<

На шахті «Бужанська» відкрили нову лаву

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:44 | 23.03.2017 / Нововолинськ / /
Перегляди
0
/ коментарі 2

На відокремленому підрозділі «Шахта «Бужанська» ДП «Волиньвугілля» працювала спеціальна комісія на чолі з генеральним директором державного підприємства «Волиньвугілля» Олександром Зоріним у складі технічного директора Федора Богдана, заступника з виробництва Юрія Хмельницького, директора шахти Руслана Шатковського, представників служб охорони праці, гірничої інспекції, яка дала позитивні висновки щодо готовності до введення в експлуатацію нової лави №444.

Планують, що добовий видобуток у цій лаві становитиме 250 тонн, а то й більше «чистого» вугілля із зольністю менше 30 відсотків, що дозволить відразу направляти його без збагачення на теплоелектростанцію, – повідомляє сайт міської ради. 

Олександр Зорін подякував бригадиру Сергію Киричуку і його підлеглим, завдяки яким лава підготовлена до експлуатації на «відмінно».

– Є, звичайно, окремі недоліки, однак їх «дотягнуть», – зауважив він і наголосив, якщо надалі ритм буде нормальним, то підприємство впродовж десяти місяців працюватиме рентабельно і гірники отримуватимуть гідну зарплату.

За словами директора шахти Руслана Шатковського, обладнання вартістю 20 мільйонів гривень надійшло на шахту за рахунок державних коштів. Він висловив вдячність гірникам шахти №1, котрі передали «Бужанській» тумби, окреме гірниче обладнання, яке відновили разом зі спеціалістами ремонтно – механічного заводу.

Не приховували свого задоволення бригадир Сергій Киричук, його заступник Іван Романов, бо вже навіть забули, коли так злагоджено працювали всі служби підприємства і ДП «Волиньвугілля».

Сьогодні вже знято першу «стружку» вугілля.

Міський голова Віктор Сапожніков вітає керівництво ДП «Волиньвугілля» та шахти «Бужанська», колектив цього вугільного підприємства з трудовою перемогою і висловлює сподівання, що гірнича справа продовжуватиметься й надалі.

Вже наступного тижня планується прийом нової лави на шахті №9 «Нововолинська».




коментарів: 2
  1. Олексійович, ти найкращий…..це завдяки таким людям як ти там усе працює…..а не тим, що піаряться!!!!!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця