<

На чотирнадцятьох вулицях Нововолинська тимчасово відключать воду

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:21 | 30.11.2019 / Нововолинськ / /
Перегляди
1
/ коментарів 27

З 2-го грудня на вулицях: Світла, Крайня, Зелена, Героїв УПА та провулку Крайньому тиждень буде відсутнє водопостачання, а на вулицях Філатова, Паркова, Кропивницького, Коцюбинського, Д. Галицького, Нахімова, Рєпіна та Донецькій води не буде три тижні. Воду для жителів Нововолинська на вказаних вулицях відключать у зв’язку з реконструкцією водопровідних мереж міста.

Про це повідомляє адміністрація підприємства «Нововолинськводоканал» на сторінці у фейсбук.

Так, Підприємства «Нововолинськводоканал» повідомляє, що в зв’язку із проведенням робіт по реконструкції водопровідних мереж міста по проекту четвертої черги заміни водогонів буде відсутнє водопостачання окремих вулиць м.Нововолинська:

  • з 2-го грудня по 9-те грудня 2019 року абонентам вулиць: Світла, Крайня, Зелена, Героїв УПА та провулка Крайнього у м.Нововолинську;
  • з 02 грудня по 23 грудня 2019 року абонентам вулиць: Філатова, Паркова, Кропивницького, Коцюбинського, Д.Галицького, Нахімова, Рєпіна, Донецька.

Громадян, які проживають на вказаних вулицях просять зробити запас води на цей період.

Після завершення робіт буде проведення промивку водопровідних мереж.

У випадку виникнення питань та пропозицій, просить звертатись на підприємство “Нововолинськводоканал” за телефоном (03344) 49025 або за адресою: м. Нововолинськ, пр-т Перемоги, 20.

Адміністрація підприємства “Нововолинськводоканал” приносить вибачення за тимчасові незручності.




коментарів: 27
  1. скільки там людина може прожити без води ? тиждень чи два ? забув, як в школі вчили…

  2. Уявив собі який об’єм води має запасти сім”я, наприклад з 4х чоловік на 3 тижні. Це в кожного в квартирі по цистерні мабуть має бути? В інших містах, при ремонтних роботах на водопроводі, комунальники доставляють воду водовозами. А у нас, як завжди…

  3. В Сапожнікова чи Сторонського теж води не буде? Три неділі. Просто не має слів…

    • впевнений, вони обидва скажуть “Ми – з народом ! Добровільно відключаємо в себе воду на 3 тижні ! Будемо як всі !”

    • слова появляться, коли замість трьох тижднів виявиться п’ять… ну як завжди…

  4. Знаючи, як працює водоканал… Прийдуть .. поливляться.. ой, а вже обід.. Бога просіть щоб до нового року була вода

  5. Бл##ь хтось щось робить в місті – погано, ніхто ніц не робить – айяйяй ще гірше. Стадо нитіків…
    Люди це ж для вас робиться!!! Не подобається? То копай криницю і не п###ди!!!

    • і чому я впевнений, шо у Набридло воду не відключають, для самого загадка…

      • Відключали, та якось пережив як бачите. А ви нийте, нийте далі… В маленькому містечку тільки нити і начальство обсирати, більше нічим зайнятися.

      • тому шо тільки та сама частина начальства, через яку вони роблять, може не доперти, то людей треба забеспечити водою, а не створювати тут блокадний Ленинград..невже так дорого забеспечити доставку води ? чи економити так економити ? нема на вас клятих парткомів, натягнули б вас по самі вуха…

        • Так розкудахтались наче вас натянули без вазеліну. Ще роботи не почались а вже їм води нема. Розвели істерку… цистерну на вулицю раз в день цілком реально організувати

          • ну от бач, Набридло, ти вже торгуєшся… а якшо народ в ваших вікнах почне шибки бити, то ви і на три цистерни погодитесь ! головне, не забувайте, шо ви слуги народні, а не господа !
            до речі, а де комсомолець ? бо язиком він гаразд, а як треба маленьку революцію в масштабах міського водоканалу очолити, то він під ліжком сховався ?

          • Набридло, цистерну собі без вазеліну запхай. Видно, що маєш у цьому досвід. А у мене вода має тікти з крана: я за це плачу гроші.

  6. Шановні абоненти водоканалу, а візьміть но і почитайте договір, який ви підписали з водоканалом.
    Цитую: “виконавець зобов’язаний: 7) повідомляти споживача про планову перерву у наданні послуг через засоби масової інформації, а також письмово, не пізніше ніж 10 днів до її настання (крім перерви, що настає внаслідок аварії або дії непереборної сили) із зазначенням причини та часу перерви в наданні послуг;
    20. Виконавець несе відповідальність у разі:
    1) неналежного надання або ненадання послуг, що призвело до заподіяння збитків майну або/та приміщенню споживача, шкоди його життю чи здоров’ю – шляхом відшкодування збитків;
    2) зниження кількісних та якісних показників послуг, надання послуг не в повному обсязі – шляхом зменшення розміру плати та виплати споживачеві компенсацій за перевищення строків проведення аварійно-відбудовних робіт у розмірі, встановленому законодавством, 3% місячної плати за послуги за кожну добу її ненадання;”
    Якщо водоканал виконує якісь роботи, то це має якнайменше зачіпати споживача. Ми за це платимо. І майбутню ціну нам уже озвучили.
    Потрібно зробити висновки і діяти..

    • договір договором, а без води і не туди і не сюди… спочатку воду, шоб якось це пережити, а потім можно уважно почитати і порахувати, хто кому і скільки…

      • Якби керівництво водоканалу боялося судових позовів від споживачів, то такої дикості як відключення водопостачання на три тижні не було. Дивно: люди по місяцю були без води і тишина.

  7. Питання в іншому… реконструкція це дуже добре. Але після реконструкції труб, приберіть після себе все те багно яке ви наробите, де був асфальт покладіть його на місце, а де була порода чи відсівом зроблена дорога так само зробіть все як було, та можете навіть краще зробити. Тоді і поганих коментарів поменшає у вашу адресу.

  8. По законодавству України має постачатися вода для людей при аварійних ремонтних роботах і реконтрукціях… шановні начальство водоканалу майте совість весь грудень без води це занадто. Зима ж все таки. В мене мала дитина 4 місяців. З понеділка будемо скаржились,якщо не буде хоча мінімального постачання води.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер