<

Із вересня 23 працівники шахти №5 не отримують заробітну плату, – Василь Гура

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:33 | 6.04.2015 / Нововолинськ / /
Перегляди
8
/ коментарів 5

Під час засідання президії Незалежної профспілки гірників України голова незалежної профспілки шахти №9 “Нововолинська” Василь Гура звернувся із рядом запитань до міністра палива та енергетики Володимира Демчишина. 

Як відзначив Василь Гура, із вересня 2014 року 23 працівники шахти №5 “Нововолинська” не отримують заробітну плату, а ті обіцянки міністром вирішити ситуацію до 20 лютого в повному обсязі не виповнилися.

Володимиру Демчишину був переданий план розвитку шахти №9 на 5 років з необхідними підписами, яку за попередньою інформацією хочуть переводити в 3-ю групу.

Відповіді профільного міністра на ряд питань які йому ставив профспілковий лідер доказують його недосконале володіння інформацією по стану справ на шахтах Волині.

Як повідомляє Василь Гура журналістам “БУГу” профільний міністр на початку зустрічі із профспілковими лідерами привітав шахтарів із тим, що їм виплатять гроші за грудень місяць, не знаючи того, що ці виплати майже на всіх підприємствах здійсненні тиждень тому.

Він також проінформував, що на шахті “Бужанська”  від сьогодні працюватиме лише дві зміни замість чотирьох, адже вугілля не відвантажують. Хоча ще 2 квітня профільний міністр пообіцяв владнати цю ситуацію негайно і мав дати відповідні розпорядження, чого не сталося.

https://youtu.be/LPuoCG3hMAs




коментарів: 5
  1. перш ніж що-небуть написати треба подумати гура-непющий принаймні я його ніколи не бачив хоча працюем разом

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця