<

Ivan NAVI запросив на відкриття ТРЦ «FORest»: 12-го березня у Нововолинську – розважальне шоу, подарунки, 3D фотозона, аніматори

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:15 | 7.03.2020 / Нововолинськ / /
Перегляди
78
/ коментарів 9

У четвер, 12-го березня, в Нововолинську відчиниться торгівельно-розважальний центр «FORest» на бульварі Шевченка, 23. Присутніх чекає цікава розважальна програма, хедлайнером заходу стане український співак Ivan NAVI.

«FORest» розпочне працювати з 9:00 і до 22:00. Нововолинці та гості міста зможуть познайомитися з торгівельно-розважальним центром, на відкриття якого понад рік з захопленням очікували.

Розіграш призів, інтерактивна 3D фотозона, діджей, розважальна програма з аніматорами, виступ Garage Drum Show та співака Ivan NAVI – це все підготували організатори.

Розіграш призів

Всередині Фореста буде розміщений лототрон, куди можна буде відправити чек для участі в розіграші призів. Для цього відвідувачам потрібно скористатися послугами ТРЦ: можна буде відвідати дититячо-розважальну зону, кафе “Ням-Ням”, барбершоп ,купити абонемент в один зі спортзалів тощо.

Подарунки будуть розігруватися з 16:30, особиста присутність є обов’язковою. Наприкінці програми визначать переможця супер-призів: велосипеда та абонемента на піврічне відвідування спортзалу RealFet.

Інтерактивна 3D фотозона

Вперше у Нововолинську є можливість отримати 360-градусну “живу” світлину. Фотозона буде розміщена в торгівельно-розважальному центрі протягом дня, а з 13:00 до 17:00 вона стане інтерактивною.

Кілька камер спрацьовують одночасно, змушують час на мить зупинитися. Зі знімків автоматично формується короткий відеоролик.

Як отримати таке фото? Приходьте у «FORest», де подарують незабутні враження на згадку про відкриття ТРЦ.

Сцена

Біля торгівельно-розважального центру облаштують сцену. Гостей розважатимуть ведучий Ярослав Пилипюк, музичний проект, що є унікальним для Західної України – колектив із трьох музикантів-барабанщиків Garage Drum Show та співак Ivan NAVI.

Святкова програма розпочнеться о 16:30, однак від ранку можна приходити у «FORest» за новими враженнями та фотографіями. Дарувати настрій присутнім буде ростова лялька.




коментарів: 9
  1. Власнику РЕСПЕКТ, гарно все зробив і у дуже короткі сроки.
    Шкода тільки, шо Форестом назвали – буде лазити всяка “дічь” і поводитись як у лісі.

    Dîд пропонував назву “Вулик”, це поняття творче, коли один за одного і всі разом.

    • Сподіваюся, нелякана охорона буде теж, щоб давати по рогах бикуючій гопоті…

      • Скажіть, будь ласка чи будуть відміняти відкриття торгового центру FORest у зв’язку із карантином?

    • Вулик це не модно . Форест – іноземне слово , а так , як українська мова засрана англіцизмами , то назва у самий раз .

  2. Чому Ліс?) Може задумка Фор Рест – для відпочинку ))) хто як мислить так трактує ))

    • Фор Рест – це більше слоган якогось похоронного б’юро, ніж розважального/торговельного центру

  3. Юра Сиротюк молодець шо видкрив такий мега комплекс,непожалив бабок и город пидняв на кращий ривень,так би стояв “совецкий” кинотеатр и розвалювався и розсипався на очах…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця