<

Гірники запрошують Гунчика зустрітися з трудовими колективами нововолинських шахт під ДП “Волиньвугілля”

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:18 | 3.10.2017 / Нововолинськ / /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

4-го жовтня о 9:30 нововолинські гірники вийдуть до ДП “Волиньвугілля”, вимагаючи виплати заробітної плати за липень і серпень та технічного переоснащення шахт. На збори, які відбудуться під державним підприємством, вони запрошують губернатора Волинської області Володимира Гунчика.

Головний “незалежник” шахти №9 “Нововолинська” Василь Гура отримав повідомлення від голови НПГУ Михайла Волинця про зустріч очільника області Гунчика з представниками шахт, що запланована на 3 жовтня (на 13:00). Це підтвердили і у приймальні губернатора.

Однак цікавим є те, каже Василь Гура, що ніхто з директорів шахт, профспілкових лідерів, не володіє інформацією про візит до голови ОДА працівників вугільних підприємств та не був запрошеним на розмову із ним. Відтак, гірників цікавить: кого запросив губернатор вирішувати проблеми нововолинських копалень?

Василь Гура офіційно підтвердив, що 4-го жовтня нововолинські шахтарі продовжать акцію протесту під ДП “Волиньвугілля”, куди запрошують і очільника Волинської області, аби поспілкувався не з окремими представниками, а з трудовими колективами копалень. Збори гірників відбудуться о 9:30, – каже голова Незалежної профспілки шахти №9.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця