<

Біля Волиньвугілля у Нововолинську знову зібрались шахтарі: Ключковський написав заяву про побиття

14:19 | 18.05.2023 / Нововолинськ / , /
Перегляди
2427
/ коментарі 4

Колектив шахти «Бужанська» знову вийшов на мітинг біля приміщення ДП «Волиньвугілля» у Нововолинську. Вони проти поновлення на посаді колишнього генерального директора Юрія Ключковського.

Нагадаємо, ідентичний мітинг відбувся 16-го травня.

Юрій Ключковський нещодавно звільнився з лав ЗСУ за граничним віком перебування на службі. Призначили його на посаду гендиректора Волиньвугілля ще у вересні 2020-го року.

Міністерство енергетики підписало наказ про поновлення Ключковського на посаді, проте на робоче місце колектив шахти впускати його не захотів.

Шахтарі кажуть, що Ключковський написав заяву до поліції, що йому нанесли тілесні ушкодження. Але вони зазначають, що такого не було, бо на місці постійно знаходились поліцейські. Інформацію про наявність написаної заяви БУГу підтвердили у поліції.

Наразі гірники чекають на рішення Міністерства енергетики, куди вони напередодні передали своє звернення.

Як розповів працівник шахти «Бужанська», колектив не має бажання працювати з Ключковським, адже не побачили позитивного результату роботи під час його минулого керівництва.




коментарів: 4
  1. Ого як стицюку гарно заплатили.знае що йому п….ь.коли ти читав ту херню що тобі написали треба було згадати танчева який крав вугілля,а зараз працює в обєднанні.за що вам платять гроші якщо бужанка не добувае вугілля.бодя ти чмо.і раб.

    • Цікаво а як бужанка отримала вже аванс за травень? Коли шахти Червонограда за реалізоване вугілля ще не отримали зарплату за беркзень, реалізувавши вугілля стільки за місяць скільки бужанка не видобула за все існування. Знову питання як так? Червоноградської шахтарі получається ви лохи, бо у вас немає смотрящого, і зарплати у вас мізерні порівняно з мегашахтоюбужанкаааа

  2. Дуже цікаво де був отой юзефович разом з біляком коли на Бужанку хотіли запхати зеків.Чому вони мовчали?Вони ще називають себе волонтерами.чмошнікі.сраколизи танчева.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця