<

Шахтарі протестували проти поновлення колишнього гендиректора ДП «Волиньвугілля» у Нововолинську

20:47 | 16.05.2023 / Нововолинськ / , , /
Перегляди
9082
/ коментарів 36

Трудовий колектив шахти «Бужанська» зібрався біля державного підприємства «Волиньвугілля» у Нововолинську на мітинг проти поновлення на посаді колишнього генерального директора Юрія Ключковського, який звільнився із лав ЗСУ.

Юрій Ключковський нещодавно звільнився з лав ЗСУ за граничним віком перебування на службі. Нагадаємо, призначили його на посаду у Волиньвугілля у вересні 2020 року.

Нині ж Міністерство енергетики підписало наказ про поновлення колишнього генерального директора на посаді, проте на робоче місце колектив шахти впускати його не захотів. Шахтарі розповіли інтернет-виданню «БУГ», що обурені та не згідні з даним рішенням.

Як розповів працівник шахти «Бужанська», колектив не має бажання працювати з Ключковським, адже не побачили позитивного результату роботи під час його минулого керівництва.

Діючий генеральний директор Микола Шикер близько пів року займав дану посаду, зі слів шахтарів, йому вдалось відновити роботу лав та підняти працівникам заробітну плату.

“Люди почали повертатись на роботу, приходили навіть ті, хто при Ключковському уже розрахувались”, – розповів працівник шахти.

Нагадаємо, на шахту «Бужанську» хочуть працевлаштувати засуджених. За інформацією журналістів Аверсу, на першому поверсі держпідприємства, що знаходиться в Нововолинську, облаштували кімнати. Нещодавно мер Нововолинська зустрічався із діючим директором ДП “Волиньвугілля” Миколою Шикером, щоб не допустити працевлаштування ув’язнених на бужанській шахті.

Проти поновлення Юрія Ключковського виступили й інші працівники шахти «Бужанська» та вимагають залишити на посаді діючого директора Миколу Шикера. На місці події за порядком слідкували правоохоронці.

БУГ намагався взяти коментар у нового-колишнього директора Юрія Ключковського, але той відмовився, посилаючись на зайнятість і від’їзд по справах.

Читайте також:

Чи має перспективи вугільна промисловість та чи запрацює Бужанська шахта: розмова з т.в.о. гендиректора ДП «Волиньвугілля» Миколою Шикером

Керівництво ДП «Волиньвугілля» підтвердило, що розглядають ідею залучити до роботи на Бужанській засуджених




коментарів: 36
  1. Сьогодні генеральний директор ДП «Волиньвугілля» Ключковський Юрій Іванович, який з 29 лютого 2022 року воював на фронті, повернувся до роботи згідно наказу Міненерго № 20 к/к від 15.05.2023, після демобілізації по віку з зони військових дій. Людину, яка боронила нас, боронила нашу країну, за відсутності нормальних умов для сну, живучи в бліндажах та окопах, втрачаючи власне здоров’я, втомлений і виснажений, в тривалій розлуці з сім’єю та дітьми зустріли окремі працівники шахти, які під керівництвом в.о. директора відокремленого підрозділу «Шахта «Бужанська» (переселенець зі Сходу України) та директора з виробництва ДП «Волиньвугілля» намагаються не допустити Юрія Івановича на своє робоче місце, супроводжуючи нецензурною лайкою та словами «навоювався – п…й». Які ми українці, яка ми нація, як що не поважаємо тих людей які захищають нашу державу, наш сон, наше небо? Як соромно за моїх земляків…..

    • Серед отих крикунів зовсім не виявилося бажаючих долучитися до захисту України?

      • Що ви вважаєте захистом України? Узяв до рук автомата і побіг до окопу? А як же внутрішній ворог, який намагається заподіяти зло з середини держави? Кому від нього боронити? Вам? Тому, сидіть на п’ятій точці рівно і не труїть повітря!

    • Той телепень себе показав скільки фахівців при дауну розрахувались! Злодіїв регресників тра гнати в шию

  2. Там саме більше тільки три особи переживає, танчев, біляк, стецюк. Простолюд як вівці роблять що скаже Танчев, який кожен день їздив на бужанську і розказував що треба робити, як не пускати людину. В цьому він профі, відмотайте назад трохи часу і подивіться сюжети. Ось хто чіпляється пазурами за своє крісло, бо знає що лйого чекає дорога російський кораблем.

  3. До речі як зарплату підняли в 2.5 рази? Можливо незаконно? Чому звільнили головного економіста з підприємства? Бо заважав…. Як болото видобували так і видобувають. Ще грузять породу з терикону в вагони, із золою 70 відправляють на ЦОФ. Не реалізували жодної тони вугілля, зато на словах ого які робітники. А зарплату доять з бюджету. Доречі де ревізійна служба?
    Можливо і дійсно нащо в шахту спускатись, разом з зеками на терикон і породу в вагони грузити?

  4. Зі свого шахтарського звільнення з роботи ! ЗА РОЗУМІННЯ ТОДІШНЬОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ ШАХТИ ? ЗА ВІДГУЛ У ВІДГУЛЬНИЙ ДЕНЬ ЗА ПРОГУЛ ! ТИМ ПАЧЕ ЩО ЩЕ ПО ФАКТУ ОПІСЛЯ ЗВІЛЬНЕННЯ , ДОПУСКАВСЯ ДО РОБИТИ АДМІНІСТРАЦІЄЮ ШАХТИ НІЧНОЇ ЗМІНИ ! Мене ПРИЇХАВШИ ВЖЕ ОПІСЛЯ ВІДПРАЦЮВАВШИ ОДИН ДЕНЬ ПІСЛЯ ЗВІЛЬНЕННЯ У ЧЕТВЕРТУ ЗМІНУ ! До роботи , У 4 ЗМІНУ БУЛО НЕ ДОПУЩЕНО ! УСІ , судам звернення , ОПІСЛЯ ПОЧАТКОВОГО СУДУ МАТИ ЧЕСТЬ ! Захищати свою честь У МАЮЧИХ ЧЕСТЬ ! І усі інші потуги включно з ВРСУкраїни ! закінчилися без честі , ЩО ГРОМАДЯНИН УКРАЇНИ ! дозволяв собі МАТИ ЧЕСТЬ у законів блудів про МАТИ ЧЕСТЬ ! Тому Я НЕ ЗДИВОВАНИЙ .

  5. Якщо я правильно розумію, шахтарі проти людини, яка їх захищала на війні, ОТАК вони її зустрічають? А хочуть втримати на посаді сєпара-лугандона?

    • Декілька куплених Шикерою сраколизів та крикунів, інші просто маса яка не має свої голови на плечах, своєї власної думки! Люди одумайтеся, вас просто тупо використовують.Хтось дуже не хоче покидати своє тепле нагріте місце!

  6. Коли вже наїдяться,на пенсії,на регресі,воював,ну йди відпочивай.
    Ні покі не лопне,загробив бужанку,з юрків дев’ятку пустив під ніж,і знову лізе.Чіка вже бігає рукі потерпає.

    • Богдан Стецюк а от ти дядю Сашу чекає? Ти ж перед Шикерою по всіх шахтах на колінах лазив, а заз Танчев прикормив, 49000 зарплати нормально за нєх…. Не робити? І таким крикунів там прикормлених багато….

  7. Навоювався пи…уй! Ось такими вигуками зустрічають славнозвісні недоволонтери Антошка Кіщук і Тарасик Біляк людину яка повернулася з війни та лікувалася після поранення, прийшовши на своє законне робоче місце. Може в наступну подорож на передову (хоч ви туди не їздите) хлопцям там скажеш таке, ось буде схожа ситуація, а не 100 чол. на одного.
    Недопрофсоюзи які “захищають” права працівників, забули вже де члени їх недопрофспілки працюють!

    • Дуже просимо приєднатися, бо з дивана краще видно! Запрошуємо в поїздку

      • Причому тут поїздка. Нехай там скаже хлопцям навоювався то то пи….уй, а не тут. А то коли всі на одного то герої…

        • Славіку, казанова ти на мінімалках, куди ти там намилився на диван?
          Українка не така, правда Укранко?
          Ану, Українко, підсунься но трошки на дивані, зроби мені місце

  8. Шановна яке відношення до служби в ЗСУ,має теперішня ситуація?Яб вас прошу не путайте бо можна також і спутати кофтуниха 1 і 2.

  9. За що вам зарплату піднімати? Вугілля немає, вам головне відмітитись і регрес, все, а той небритий молодий чого не в зсу? А як бурячок з регресом на шахті?

  10. Згідно Конституції та Трудового Кодексу України звільнений зі ЗСУ (а тим більше фронтовик!), має повне право знову зайняти свою попередню посаду на підприємстві. Це не обговорюється. Що це за махновщина на Бужанці?

  11. Знову банда лізе до влади. Хай йде на на 9 шахту до юрківа. Може ще там є їм що вкрасти. А Бужанку не дамо загнобити.

  12. Честь і Хвала Юрію Івановичу,нехай іде на заслужений відпочинок!Якщо люди не хочуть такого ген-директора,значить на це є вагомі причини!

  13. ,,Шановні” диванні експерти.
    Я так розумію що з вас ніхто не в ЗСУ раз пишете тут.
    Тож пропоную прийти взавтра під ДП і висловити свою думку коликтиву шахти.
    Якщо звісно духу хвате))) а ні то закрийте ї….ла.Звільненому з лав ЗСУ честь і хвала,але працювати з ним точно не будемо,знаєм,проходили.В нього був вибір піти спокійно на відпочинок,але гоцул ще не дорозвалив до решти бужанську тому й знову препер.
    Так що чекаємо сміливців які вміють скавулити за спинами в гості.Ласкаво просимо шавкі!!!!
    Доречі сьогодні хлопці з 9 шахти підїджали і висловили підтримку колективу бужанської,розповіли що на 9 нв теж не все в порядку,злодій в кріслі і теж планують підняти голову і гнати юрківа за Буг піндалями.

    • 9-та на відміну від вас вугілля добуває, а не породу. Але колись правда таки переможе, і комусь знову не пощастить…

    • Кричали йому уря уря а тут злодій? А на бужанку треба фахівця гірника, а не бурячка глухонімого який ходив з путьовкою і очками кліпав.

    • Прохідник, то ше треба добряче перевірити де той хрущ воював і чи воював взагалі.
      А якшо воював, то чи не в спину хлопцям-прохідникам стріляв.
      Хто був на фронті – той розуміє суть життя і таке дешеве шепіто устроювати не буде з ціллю примостити свою сраку у комфортне крісло.

  14. Ой Бодя, тобі то саме страшно бо ж знаєш що тобі п…да!!! Ось і по всіх пабліках відпалюєш. Ти вже всюди наробив “фахівець”! Краще скажи де вугілля берете, коли лава не їде?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Квітня, Неділя
27 Квітня, Субота