<

Ключковського звільнили з посади гендиректора Волиньвугілля: Шикер лишається

19:31 | 13.06.2023 / Нововолинськ / , /
Перегляди
3130
/ коментарів 10

Міністерство енергетики України видало наказ про звільнення з посади генерального директора ДП «Волиньвугілля» у Нововолинську Юрія Ключковського, який нещодавно повернувся зі служби. Державним підприємством і надалі керуватиме Микола Шикер.

Відповідний наказ №26-к/к про звільнення Юрія Ключковського з посади генерального директора ДП «Волиньвугілля» видав міністр енергетики Герман Галущенко 13-го червня.

Причина звільнення – закінчення строку трудового договору.

Водночас міністр видав другий наказ від 13-го червня №27-к/к, яким знову призначив на дану посаду Миколу Шикера. Він обіймав посаду гендиректора ДП “Волиньвугілля” із 29-го липня 2022 року, поки Юрій Крючковський перебував на службі у ЗСУ.

Нагадаємо, з 16-го травня колектив шахти «Бужанська» виходив на мітинги біля приміщення ДП «Волиньвугілля» у Нововолинську. Вони виступали проти поновлення на посаді колишнього генерального директора Юрія Ключковського. Водночас сам Ключковський навіть писав заяву в поліцію про побиття.

Юрій Ключковський нещодавно звільнився з лав ЗСУ за граничним віком перебування на службі. Призначили його на посаду гендиректора Волиньвугілля ще у вересні 2020-го року. Міністерство енергетики підписало наказ про поновлення Ключковського на посаді, проте на робоче місце колектив шахти впускати його не захотів.

Як розповідали БУГу працівники шахти «Бужанська», колектив не мав бажання працювати з Ключковським, адже не побачили позитивного результату роботи під час його минулого керівництва.

Читайте також:

Чи має перспективи вугільна промисловість та чи запрацює Бужанська шахта: розмова з т.в.о. гендиректора ДП «Волиньвугілля» Миколою Шикером




коментарів: 10
  1. Молодці що не дали цім комбінаторам злодіям з Червонограда закрити шахту як 9.

  2. Волиньвугілля це якесь недорозуміння а не організація. І вугілля там є лише в назві.

  3. Як в лавах ЗСУ служити, то звільнився за граничним віком, а як керувати на шахті, то граничного віку нема. Дивно

  4. Молодці хлопці ,ото молодці відстояли сепара і танчева який розкрадав вугілля.

  5. Коли везуть наших лопців які загинули на війні,то оте чудовіше чи чмо шикер навіть не виходить з дп,щоб віддати шану.А ти Бодя спочатку вилікуй свою пухлину і подіставай кліщів з себе.собака ти продажна.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота