<

У ДП “Волиньвугілля” відбулася робоча зустріч з китайськими інвесторами

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:15 | 17.12.2015 / Нововолинськ / /
Перегляди
1
/ коментарів 6

17-го грудня керівники ДП “Волиньвугілля” зустрілися з представниками китайської компанії “SANYI”, які готові проінвестувати галузь видобутку вугілля на Волині та провести повне технічне переоснащення.

Попередньо 16-го грудня представник китайської компанії  Гуан Цинбай зустрівся з головою Волинської облдержадміністрації Володимиром Гунчиком.

Відомо, що приватна компанія-інвестор є першою в Китаї та п’ятою в світі по машинобудуванню, спеціалізується на виробництві гірничо-шахтного устаткування і виробляє широкий спектр техніки, має тісні звязки з Китайським банком розвитку. В Україні співпрацює з підприємствами корпорації ДТЕК.

На сьогоднішній момент на Сході України працює 25 комбайнів для видобутку вугілля та 1 комплекс виробництва “SANYI”. У представників є велика зацікавленість працювати в нашому регіоні. “SANYI” готова інвестувати в українську економіку три з половиною мільярда доларів.

Сьогодні  переговори продовжуються у Нововолинську. Інвестори ознайомляться з технічними характеристиками копалень, оцінять їхню інвестиційну привабливість.

_DSC0113_tn

_DSC0120_tn

_DSC0108_tn




коментарів: 6
  1. Крім 10-ї шахти китайцям нема в що вкладуватись.Вони виробляють очисні комбайни та комплекси. А які шахтні поля вони будуть розробляти на 9-й і 1-й Нововолинських?????? Без підготовчих виробок / ,,,,, вже підготовлених / китайцям тут немає що ловити .

    • на 9-й балансові це Кречів / за Союзу не могли подолати водовідлив … то зараз китайці касками відкачають \ на 1-й це Північ / поля віддані 10-й шахті …. до них 2 км магістральних виробок \

  2. 26 прохідницьких комбайнів працює на Павлограді.Для тих хто в танку.А для тих хто хоч, щось хоче знати на ш9 1,4 мільони балансових і 2 мл позабалансових запасів, а якщо ще піти на 6 шахту і 7 я думпю вже не треба говорити. На 1 шахті 2,5 мл тонн балансових запасів не кажучи позабалансових.Хай там, що хто не говорить, а вугілля на кожній шахті в нас хватає.

  3. Черговий розвод від Рената в стилі ДЄТЕК рулить! Китайця вже колись були на шахтах і оцінювали їхню потужність, нажаль висновок спеців з піднебесної трактувався тоді “наші шахти це фуфел”. Так, що ж тепер змусило китайоз змінити думку? Мабудь Ренат взяв китайське громадянство, бо з українським щось невиходить прихопити ласі шматки волинських шахт. Ось і казочці кінець, а хто слухав молодець!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця