<

На клумбі Нововолинська викрали 25 кущів троянд

Цей запис опубліковано більш як рік тому
23:47 | 12.04.2019 / Новини / /
Перегляди
1
/ коментарів 6

Минулими вихідними у Нововолинську біля магазину АТБ та центральної міської бібліотеки викрали 25 щойно висаджених кущів троянд на загальну суму 1200 гривень.

Із приходом весни і настанням сприятливих погодних умов працівники виробничого управління комунального господарства проводять роботи із озеленення міста. Але нерідко ці зусилля сходять нанівець, – зазначає Нововолинськ.com.

У Нововолинську щорічно до Великодніх свят комунальники висаджують тисячі однорічних та багаторічних квітів, кущів і дерев.

Виробниче управління комунального господарства уже взялося до роботи на зелених зонах міста.

Та минулими вихідними біля магазину АТБ та центральної міської бібліотеки не дорахувалися 25 кущів щойно висаджених троянд. Про це повідомив директор ВУКГ Артем Жигалюк.

На підприємстві вже звернулися до місцевого відділення поліції, аби правоохоронці знайшли крадіїв, оскільки на цій території працює відеонагляд, що міг би допомогти у розшук зловмисників.

«Вартість вкрадених квітів – 1200 гривень. Проте, якщо порахувати роботу працівників, затрачені ресурси на перекопування, висадку й полив, то назбирається усі 4 тисяч гривень», – повідомили у ВУКГ.




коментарів: 6
  1. хотілося б побачити пику тої паскуди в наступних новинах..
    собі на участок якесь бидло скоріше за все повисмикувало

  2. Чекаємо завтра на базарах підприємливих жіночок/чоловіків без документів на товар і зі схожою кількістю кущів троянд, бо там явно не одна людина орудувала.

  3. Це тільки припущення, але в першу чергу треба трясти тих хто працював на клумбах, вони можуть бути причетні до крадіжки. А камери відеоспостереження… А що камери? Всі знають як вони в нас працюють

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер