<

Євген Недищук розповів про те, чим сьогодні живе Поромівська ОТГ

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:51 | 14.02.2019 / Іваничі, Онлайн / , /
Перегляди
5
/ 1 коментар

У студію «БУГу» завітав голова Поромівської об’єднаної територіальної громади Євген Недищук. Він дав відповіді на актуальні запитання про життя громади.

Наприкінці грудня 2018-го року відбулися довибори в Поромівській ОТГ. До громади доєдналися Морозовичівська сільська рада (села Морозовичі, Волиця-Морозовицька, Русовичі), Старолішнянська сільська рада (села Стара Лішня, Будятичі, Космівка, Нова Лішня, Осмиловичі).

Відтак, територія громади стала значно більшою, додалося і проблем, які варто вирішувати.

Як розповідає голова громади Євген Недищук, сьогодні Поромівська ОТГ включає в себе 18 населених пунктів. Бюджет громади складає 45 мільйонів гривень. Але цього року додалося витрат на такі галузі як освіта та медицина. Окрім того, значного ремонту потребують місцеві дороги. Щоб зробити капітальний ремонт хоч одного кілометра гроші потрібні немалі. Проте на 2019-ий рік вже є чіткі плани та завдання, розповів Євген Недищук.

Ми поцікавилися в голови ОТГ питанням майбутнього шахти №10, дізналися чи відбудеться в громаді скорочення кількості закладів освіти, отримали відповідь на запитання про те, чому ОТГ нерівномірно профінансувала лікарні Іванич та Нововолинська, де лікуються мешканці громади. Також Євген Недищук розповів про причини, які, на його думку, заважають громаді швидко розвиватися.




один коментар
  1. Па-па, Нововолинськ! Що мав би об’єднати навколишні приміські села. І чому б це?? :))) Може справа в одіозній особистості міського голови, котрий спить і бачить себе очільником новоствореної ОТГ? Про зажерливість якого, все чи майже все, знають мешканці навколишніх населених пунктів. І правильно та мудро робите, земляки!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця