<

Від птиці до велосипеда: іваничівець, обкрадаючи дачі, нічим не гребував

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:19 | 25.02.2020 / Іваничі / /
Перегляди
0
/ 1 коментар

21-го лютого 2020 року до Іваничівської поліції надійшло повідомлення про крадіжку велосипеда на дачному масиві «Прикордонник». Крадієм виявися 22-річний житель села Литовеж Іваничівського району.

До правоохоронців надійшло повідомлення, що з території будинку на дачному масиві «Прикордонник» невідомий громадянин намагається викрасти велосипед марки “SVALAN”, – інформує Іваничівське відділення поліції.

По прибутті на місце було встановлено, що крадіжку вчинив раніше не судимий 22 річний житель с.Литовеж Іваничівського району.

Крім того, правоохоронці встановили причетність даного громадянина до шести майнових злочинів на території дачного масиву «Прикордонник» та села Литовеж, звідки вказаний молодик викрадав у громадян домашню птицю та інші побутові речі.

Проводяться заходи щодо встановлення причетності даного громадянина до інших злочинів на території дачного масиву «Прикордонник» та інших населених пунктів.

За фактом крадіжки слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 185 та ч.3 ст. 185 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавленням волі на строк від трьох до шести років.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер