<

В Іваничівській громаді продовжили заборону на продаж алкоголю

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:56 | 21.03.2022 / Іваничі / , , , /
Перегляди
564
/ Коментарі відсутні

Члени виконавчого комітету Іваничівської селищної ради не підтримали рішення голови облдержадміністрації щодо виключення із заборони на продаж пива, вина та слабоалкогольних напоїв. Відтак продавати будь-який алкоголь на території громади й надалі заборонено.

Нагадаємо, голова Іваничівської селищної ради відмовлялася продовжувати заборону на продаж будь-якого алкоголю на території громади. На засідання виконкому навіть винесли проєкт рішення “Про заборону продажу алкогольних напоїв та речовин, вироблених на спиртовій основі, включаючи пиво, вино та слабоалкогольні напої, військовослужбовцям, працівникам правоохоронних органів та іншим особам, які виконують завдання із забезпечення національної безпеки і оборони України”, який був копією наказу начальника Волинської обласної військової адміністрації Юрія Погуляйка.

Проти виступили місцеві активісти, які вважали, що «сухий закон» – запорука безпеки людей у воєнний час. Їх підтримали і деякі депутати які підготували на адресу очільниці громади відповідне звернення.

21-го березня відбулося позачергове засідання виконавчого комітету і його члени одноголосним рішенням продовжили заборону продажу усіх видів спиртного на території громади.

Дія рішення поширюється на всіх суб’єктів господарювання на території громади незалежно від форм власності.

Читайте також:




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця