<

Українці вип’ють вже за перемогу, адже сухий закон – це запорука безпеки у воєнний час, – Гузь

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:38 | 18.03.2022 / Іваничі, Володимир, Нововолинськ / , , /
Перегляди
1846
/ 1 коментар

Відміняти сухий закон і послаблювати його зараз в країні не варто, вважає народний депутат Ігор Гузь. Українці вип’ють тоді, коли в їхніх руках буде перемога, а поки потрібен тверезий розум в кожному куточку держави.

Про це Ігор Гузь зазначив в прямому ефірі на каналі 1+1 в програмі «ТСН».

За його словами, голова Волинської військово-цивільної адміністрації Юрій Погуляйко «дав добро», щоб ніби, підтримуючи економіку, продавати слабоалкогольні напої.

Натомість голови територіальних громад області поступити достойно – заборонили продаж алкоголю на територіях своїх громад.

«Не час сьогодні давати можливість продавати будь-який алкоголь. Сухий закон – запорука безпеки українців будь-де у державі. Є багато зброї, люди знервовані, дуже багато переселенців. Категорично не можна продавати будь-який алкоголь і не можна споживати його до нашої перемоги!

Я підтримую міських голів, які зайняли принципову позицію. Вип’ємо вже за перемогу, коли вона буде у нас в руках”, – сказав нардеп.

Читайте також:




один коментар
  1. В Біблії написано: “Дайте людям вина, яке серце звеселяє і душу зміцняє… І заради недугів своїх вживайте…” Я розумію, що горілку не потрібно продавати, але чому слабоалкогольні напої не можна?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Квітня, Неділя
27 Квітня, Субота