<

Заборону на продаж алкоголю продовжили і в Устилузькій громаді

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:32 | 18.03.2022 / Володимир / , , /
Перегляди
364
/ 1 коментар

17-го березня виконавчий комітет міської ради Устилуга продовжив заборону продавати будь-який алкоголь на території громади.

Дія рішення поширюється на всіх суб’єктів господарювання на території громади незалежно від форм власності, йдеться на сайті громади.

Читайте також:




один коментар
  1. Не потрібно було й забороняти продажі пива (окрім міцних сортів) та сухих вин. Судіть самі: Податки платити треба, а з них виплачувати зарплати держслужбовцям та місцевим ОС, пенсії, регреси та інші соціальні компенсації. Окрім того, в країні війна! Необхідні кошти на закупівлі озброєнння, амуніції, боєприпасів, ліків тощо, які теж надходять з податкових нарахувань. Це було немудре та дурнувате рішення. Для того, щоби впитись пивом, його потрібно з відро, для здорової людини. Я це пишу зовсім не тому, що теж, деколи, люблю похлебтати хорошого пива (міцних згарячувальних напоїв не вживаю вже більше 20 років), з чого ніколи не робив секрету. Пиво – це благородний напій. А хто хотів – той знаходив “точки” продажів самогону і сумнівної якості спирту, яких в Нововолинську розвелося, останнім часом, як у бродячої сучки бліх. Давно хотів це написати, проте, не бажав псувати адміністрування чиновникам у період війни.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Квітня, Неділя