<

У селищі Іваничі облаштували велопарковку

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:43 | 22.03.2019 / Іваничі / /
Перегляди
7
/ коментарів 7

У селищі Іваничі з’явилася нова велопарковка на 13 місць. Облаштували її на території Іваничівського ліцею №2 імені Юрія Лелюкова.

Урочисте відкриття відбулося 21-го березня за участю помічника народного депутата Ігоря Гузя – Андрія Бокоча та представника Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» Сергія Недбайла.

В освітньому закладі навчається 203 учні, частина з яких добирається з наближених сіл, таких як: Лугове та Древині. Й навіть з самих Іванич. Багато з них користуються саме велотранспортом, тому й виникла необхідність в облаштуванні місця, де школярі та вчителі можуть залишати свої велосипеди.

Донедавна вони лишали свій двоколісний транспорт просто на подвір’ях сусідніх будинків.

Уперше з ініціативою зробити велопарковку виступила депутат Іваничівської селищної ради Тетяна Азаркевич.

«Дирекція школи звернулася у приймальню депутата з проханням допомогти облаштувати велопарковку. Цей об’єкт потрібний як для учнів, так і вчителів, які користуються велосипедами. Ініціативу нардеп підтримав одразу, а втілили її спільно з Фондом. Ми з приємністю спостерігаємо за усміхненими обличчями тих, для кого створений об’єкт. Тепер вчителі та діти матимуть можливість лишати їх тут на велопарковці під накриттям, на них не падатиме дощ», – сказав помічник парламентаря Андрій Бокоч, присутній на відкритті велопарковки.

Інвестиція в реалізацію цього проекту від Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» сягнула 22, 6 тисячі гривень.

«Рух велосипедом – це здоров’я і економія часу. Хай вона і невеличка ця велопарковка, але буде для вас корисною. А для учнів, що головне – вчитися, щоб змінювати країну на краще», – сказав представник Фонду.

Цього дня Андрій Бокоч та Сергій Недбайло побували у школі села Щенятин. Для потреб навчального закладу передали від Фонду футбольний м’яч та волейбольну сітку.




коментарів: 7
  1. Позор а не конструкція для роверів ше й підперта якимось куском бетону .Щей відкриття урочисте зробили ,тепер не прийдеться дорожку ту розбомблену ремонтувати на якій вони стоять ,бо конструкція роверная там ім буде заважати.

  2. Позорище. Таку позорну , вдумайтесь на 13 велосипедів,конструкцію з таким пафосом відкривали. Ще й Буг це опублікував

  3. Що за совдепіщина, таке відчуття що 80ті роки, журналісти мають висвітлювати критикою особливо владу .

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця