<

У Іваничах відбувся пленум РО Профспілки працівників освіти

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:31 | 23.01.2015 / Іваничі / /
Перегляди
2
/ Коментарі відсутні

22 січня 2015 року на базі НВК «ЗОШ І-ІІІ ст №1-гімназія» проведено Х пленум Іваничівської районної організації Профспілки працівників освіти і науки. На порядок денний були винесені питання: «Про підсумки звітів і виборів у первинних профспілкових організаціях», «Про підготовку до ХХ звітно-виборної районної конференції», «Про виконання бюджету районного комітету Профспілки за 2014 рік та затвердження бюджету на 2015 рік».

У роботі пленуму взяли участь члени районного комітету, голова районної організації Профспілки Марія Маковська, бухгалтер Профспілки Мар’яна Гамота та начальник відділу освіти Надія Жук, – пише відділ освіти Іваничіської РДА

З ґрунтовним аналізом «Про плани щодо фінансово-господарської діяльності установ освіти району у 2015 році» виступила Надія Андріївна Жук.

Голова райкому Профспілки Марія Маковська у своїй доповіді відзначила, що звітно-виборні збори проведені у всіх первинних профспілкових організаціях, обрано 8 нових голів первинних організацій. На пленумі були обрані керівні та робочі органи на звітно-виборну конференцію, затверджений звіт роботи районного комітету Профспілки за період від 03 березня 2010 року по січень 2015 року. Бухгалтер Профспілки М.П. Гамота доповіла про виконання бюджету районного комітету за 2014 рік та ознайомила з бюджетом Профспілки.

В обговоренні питань порядку денного активну участь взяли голови профспілкових комітетів Коменда Л.В. (КЗ «Соснинська ЗОШ І-ІІІ ст. ім.С.Байдовського, Бухович О.Л. (ЗОШ І-ІІІ ст с.Мишів), Воробій В.В. (НВК «ЗОШ І-ІІІ ст. №1-гімназія), Гоменюк Л.М. (ДНЗ «Калинонька»).




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця