<

«Поверніть те, що вкрали»: в зоні відпочинку поблизу Іванич поцупили тую

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:13 | 6.09.2022 / Іваничі / , , /
Перегляди
938
/ 1 коментар

В зоні відпочинку, що в селі Долинка Іваничівської громади, невідомі поцупили тую, яку висадили небайдужі мешканці власними силами.

Хулігани вирішили знищити старання небайдужих мешканців і вкрали з території зони відпочинку тую, яку нещодавно тут посадиди. Про це активісти повідомили у фейсбуці.

Вони обурилися таким вчинком, засудили його і закликали повернути вкрадене деревце.

“Пост для злодюг, дебілів, дегенератів, для тих, кого мама нічого не навчила. Ви такі бідні, що не можете собі купити ту туйку? Це ганьба друзі. P.s. Той, хто це зробив, наберись совість і поверни на місце те, що ти своїми руками вкрав. Телепень!”, – йдеться у дописі.

Нагадаємо, зону відпочинку поблизу Іванич облаштували місцеві активісти власними силами у 2019 році. Там прибрали сміття, вирізали хащі на території, висадили чимало дерев, встановили 5 альтанок, два спортивних майданчики та облаштували волейбольне поле. А цьогоріч сюди активісти перенесли дитячий майданчик, який раніше стояв на території давно закритої місцевої школи, встановили тут нову альтанку, мангал і замінили лінії розмітки на волейбольному полі.




один коментар
  1. Де ж ви бачили щоб після такого розголосу крадії те що поцупили на місце приносили і назад закопували? Хоч один приклад в новітній історії хтось наведе?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця