<

Нова альтанка, мангал і розмітка на волейбольному полі: активісти Іваничівської громади оновили місцеву зону відпочинку

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:06 | 20.07.2022 / Іваничі / , , /
Перегляди
1219
/ Коментарі відсутні

В селі Долинка Іваничівської громади активісти оновили місцеву зону відпочинку. Тут встановили нову альтанку, мангал і замінили лінії розмітки на волейбольному полі.

Зона відпочинку, що поблизу Іванич, стала ще кращою. Місцеві активісти власноруч змайстрували і встановили нові альтанку і мангал.

Організував хорошу справу активіст Олександр Панасюк. А з коштами на придбання усього необхідного допомогли небайдужі жителі Долинки, Романівки та Іванич. На придбання дощок, цементу, щебеню, піску, ґрунтовки, фарби та інших будівельних матеріалів витратили 2,5 тисячі гривень.

У коментарі БУГу Олександр зазначив, що окрім коштів, місцеві мешканці принесли власні будматеріали.

“Пішло б в рази більше коштів, якби ще довелося крокви, дошки і шифер купувати на альтанку. А так багато чого взяв в себе вдома. І в небайдужих людей. Купувались на альтанку тільки болти, шліфувальні круги, ланцюги і закріпляючі кутники.

А на мангал придбали два мішки спецсуміші «глина для мангалу» й два мішки цементу. Ще цемент для фундаменту під мангал мені дав Роман Дубенюк, у якого я працюю. Болти, ланцюг та інші товари дали безкоштовно в магазині Віктора Талашка. Також там зробили хорошу знижку на інші матеріали, які ми купували”, – розповів активіст.

Окрім цього, в зоні відпочинку активісти замінили лінії розмітки на волейбольному полі. На це витратили біля тисячі гривень.

Нагадаємо, саме на цьому полі в зоні відпочинку регулярно відбуваються благодійні турніри з волейболу на підтримку ЗСУ. На одному з них вдалось зібрати 7 700 гривень, на іншому – 4 550 гривень. Ці кошти додали до тих, які зібрали на благодійному ярмарку в Іваничах, і за які хочуть придбати потужний дрон для бійців Княжої бригади.

Тож тепер грати у волейбол стало ще зручніше.

Усі роботи зі встановлення альтанки, мангала і розмітки активісти виконали власними силами.

Та на цьому активісти на чолі з Олександром Панасюком зупинятися й не думають. У їхніх планах – перевезення і облаштування на території зони відпочинку бані, висадження “живої” стіни перед альтанкою, аби захистити її від вітру, довезення піску на ігрові майданчики, а також посів на дитмайданчику газонної трави.

Однак, на реалізацію усіх цих задумів необхідні чималі кошти. Тож долучитись до хорошої справи можуть і читачі БУГу.

Гроші можна перерахувати на картку ПриватБанку: 5168 7554 7267 8438 – Олександр Панасюк.

Активісти прагнуть, аби десятки людей і дітей із Долинки, Романівки та Іванич гралися, активно проводили своє дозвілля і відпочивали в оновленій зоні відпочинку.

До слова, як уже повідомляв БУГ, безкоштовну зону відпочинку в селі Долинка облаштували у 2019 році. Там прибрали сміття, вирізали хащі на території, висадили чимало дерев, встановили 5 альтанок, два спортивних майданчики та облаштували волейбольне поле.

А нещодавно в цю ж зону відпочинку активісти перенесли дитячий майданчик, який раніше стояв на території давно закритої місцевої школи. Адже там він пустував, занепадав і заростав травою. Тепер ігрові конструкції, гойдалки, лавочки і смітник, які відремонтували й пофарбували, стали знову доступні для дітвори. І малеча залюбки проводить тут своє дозвілля.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота