<

Оновили сесійну залу у Поромівській сільській раді

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:13 | 16.09.2021 / Іваничі / , , /
Перегляди
590
/ Коментарі відсутні

У Поромівській сільській раді зробили ремонт та облаштували сесійну залу. 

Косметичний ремонт приміщення зробили за кошти місцевого бюджету, а це біля 150 тисяч гривень. Також керівництву громади вдалося заручитися фінансовою підтримкою місцевих фермерів та підприємців, які додали ще понад 85 тисяч гривень. Про це БУГу розповів голова громади Олег Савчук.

За його словами, в будівлі сільради зробили ремонт у 5 кабінетах та коридорі, а також оновили сходи з першого на другий поверх. Окрім цього, у новій сесійній залі завдяки спонсорській допомозі поставили нові меблі й техніку.

“За кошти місцевого бюджету було покладено в кабінетах новий ламінат. Це обійшлося у 40 тисяч гривень. Ще 100 тисяч було виділено на освітлення приміщення та заміну проводки. Також спонсорську допомогу у вигляді коштів, будматеріалів, меблів та техніки надали наші місцеві підприємці. Так, директор ТОВ «П’ятидні» Валерій Діброва дав нам столи і телевізор для нової сесійної зали”, – зазначив очільник громади.

Олег Савчук зауважив, що днями в оновленій залі для засідань в приміщенні сільської ради відбулась позачергова сесія Поромівської територіальної громади. Депутати розглянули понад 150 земельних питань винесених на порядок денний.

До слова, ремонт у залі був необхідним, адже приміщення не витримувало ніякої критики. Так взимку депутати змушені були сидіти в куртках у кімнаті, що розвалювалася.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер