<

Не в Європу, а в… У соцмережах коментують, куди заведе Іваничі політика голови ОДА

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:49 | 18.04.2018 / Іваничі / /
Перегляди
11
/ коментарів 7

Жителі Іваничівського району обурені виступом голови Волинської ОДА Олександра Савченка щодо приміщення місцевої лікарні, яку губернатор запропонував переробити під готель.

Голова Волинської ОДА Олександр Савченко вважає, що в Іваничах не потрібна величезна лікарня на п’ять поверхів. Про це він сказав під час оперативної наради в ОДА 17-го квітня – інформував “БУГ” з посиланням на Волинь24.

Реакція користувачів соцмереж через виступ очільника області не забарилася. Мешканці Іванич у соцмережі Фейсбук відреагували на позицію губернатора, більшість такі радикальні висловлювання не схвалюють.

“Ось вам і бачення “найвищого” обласного держчиновника про Іваничівську райлікарню. Це ж йому хтось у вуха таке вклав. Він оприлюднив нарешті те, що вже давно було відомо – нинішні держадміністрації не знають, що робити по цьому питанню і не зацікавлені у повноцінному функціонуванні лікарні в Іваничах”, – написав в групі “Іваничівщина” депутат облради від партії “Свобода” Олександр Бик.

Це повідомлення викликало бурхливе обговорення і легкий троллінг збоку іваничівців у соцмережі. Ось деякі з коментарів:

Татьяна Тарасюк: то хай розбере пару поверхів собі на дачу! а люди хай їздять по Луцьках, Гороховах, Нововолинськах – в них же зарплата вища, як у нього! Тільки призначили людину на посаду – а йому вже наплювати на тих простих людей!

Liuda Prykaziuk: Ну так в наших Іваничах море туристів…

Тарас Курач: На готель для полтергейсів, там район засилити можна.

Іван Мазурок: Якщо влада буде таким чином вирішувати питання, то ми не в ЄВРОПУ зайдемо, а в ЗАДНИЦЮ!!!

Olesia Lebedynets: От біда в людей, спочатку вклали гроші в будівлю, відкрили цю лікарню, а тепер думають, як закрити. Ні, щоб навпаки розробити план дій, як зробити лікарню «працюючою»! Запросити на роботу молодих спеціалістів, дати їм перспективу та розвиток, забагато поверхів? Дайте під житло тим же молодим лікарям. Це ж, напевне, економніше, чим платити за винайм квартир для лікарів.

Готель?! Якщо людина з мислячою головою, просто подумає… Іваничі – невеличке селище з населенням у 7000, якому потрібне лікування, а ще є прилеглі села (жителям яких і так нелегко приїхати в ці Іваничі, бо навіть немає автобусів у всіх напрямках, а якщо є то ціна…). Захворів, куди їхати? От відповідь – В ГОТЕЛЬ. От реально цікаво, в Іваничах потрібен готель чи функціонуюча, хороша лікарня?

Дана Новосад: Діло вже навіть не в готелі чи лікарні. Діло в тому, що країною керуюють ті, кому вона не потрібна. Мені соромно і водночас плакати хочеться, що народ нічого з тою “елітою” зробити не може. Взяти війну на Донбасі, недарма є вислів:”кому війна, кому мати рідна”!

Нагадаємо, що в 2018-му році депутати Іваничівської районної ради виділили понад 340 тисяч гривень на утеплення лікарні.




коментарів: 7
  1. А Бик говорить неначе він депутат не волинської, а сумської обласної ради!Де ж кошти на утримання з обл бюджету??? Вже ніхто не каже за добудову, на утримання горе депутат не може віднайти! Привели ділків, “посадили” на щіпу црл, весь бюджет тільки робить на них!$волота все що може то тіко вудку пити і язиком ляпати!

  2. А,шо? Нормальна ідея з готелем! Тільки поміняти вікна на грати і заселити туди всіх недолугих чиновників України,а потім возити іноземців і показувати через кого ми так живемо.

  3. Олександр Савченко каже правду, на відміну від іваничівських популістів. Переобладнати поверх під службові квартири для лікарів – чим не гарна ідея.

  4. Нехай би депутат Бик висловив свою думку з приводу того, чи потрібна у районній раді керуюча справами із зарплатнею 200 тис.

  5. Хто такий”бик” ??? його в Іваничах ніхто в помінє не бачив, краще б не писав би бред! а йшов би на голову Іваничівської РДА і блеснув там умом. дякуючи побратиму царевичу вакансія вивільняється.

  6. Як завжди, для Іванич нічого не треба)) В обласній раді останні 8 років мабуть нічого доброго для Іванич не зробили, тільки й звучать подібні заяви що не потрібно нічого тут. Що говорить про те що Іваничівський район в області захищають нездари, які не знають проблем селища і району. Особисто мені не сильно хотілося б переночувати в готелі де над головою купа людей з болячками і всякими проблемами. Тому я не думаю що це буде прибутковий готель. Іваничівський район другий по густоті населення в області. І такі маразми лунають що тут не потрібна лікарня з 5-ма поверхами. Замість того щоб трохи подумати як би зробити район привабливішим для людей з інших районів або областей, ми чуємо геніальні ось такі ідеї. Про дороги це окрема тема, в райцентрі доріг просто немає… але також для чого їм вони? Тут жеш все нормально, і ніхто не скаржиться.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер