<

В Іваничівській лікарні працює пункт незламності

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:37 | 30.11.2022 / Іваничі / , /
Перегляди
362
/ 1 коментар

В Іваничах відкрили два пункти незламності. Якщо в селищі довго не буде світла чи тепла, то місцеві мешканці зможуть тут зігрітися й отримати безкоштовні базові послуги, а саме інтернет, воду чи підзарядити свій телефон.

Пункти незламності діють в Іваничівській багатопрофільній лікарні, що на вулиці Грушевського, 45 та у Державному пожежно-рятувальному підрозділі 18 ДПРЧ 3 ДП РЗ, що на вулиці Заводській, 26.

У лікарні пункт незламності знаходиться у приймальному відділенні. Медичний директор Руслан Шевчук розповів, що сюди можна прийти, якщо протягом тривалого часу не буде світла чи тепла. За його словами, тут є тепло, вода, освітлення, інтернет, живлення для мобільних, місця для відпочинку, аптечки, забезпечення мам та дітей, а також гарячий чай.

Головна сестра медична Людмила Байда запевнила, що пункт функціонуватиме цілодобово і безкоштовно для тимчасового перебування.

“Ми зможемо тут прийняти чимало людей, які потребуватимуть світла чи тепла. Якщо не вистачатиме місця, то доставимо крісла чи лавки. Тож усі охочі зможуть тут зігрітися, відпочити й випити гарячого чаю”, – розповіла Людмила Байда.

Єдиний мінус – це те, що пункт знаходиться у приймальному відділенні, куди привозять хворих пацієнтів. Тож, якщо їх привезуть, то людям, які прийшли у пункт, доведеться перечекати в коридорі.




один коментар
  1. Іваничівський пункт незламності – це томашевська.
    Хто її тільки ламати не намагався, всі видихаються.
    Дєд не брався за справу, але нафіг вона мені здалася…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Квітня, Понеділок
28 Квітня, Неділя