<

Нардеп Ігор Гузь провів у Іваничах особистий прийом громадян

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:51 | 29.07.2016 / Іваничі / /
Перегляди
236
/ Коментарі відсутні

28-го липня під час робочого візиту в Іваничі народний депутат Ігор Гузь провів прийом виборців та прозвітував про свою роботу.

Народний депутат України Ігор Гузь активно співпрацює з місцевими громадами загалом та кожним мешканцем регіону Прибужжя зокрема. В окрузі постійно діють приймальні народного депутата України, куди жителі можуть безперешкодно звертатись зі своїми проблемними питанням та цікавими ініціативами. Поряд з тим, парламентар постійно проводить особисті прийоми громадян, під час яких кожен може безпосередньо звернутись до свого обранця.

Черговий особистий прийом громадян Ігор Гузь провів у Іваничах. Зі зверненнями до парламентаря прийшли жителі Іваничівського району. Люди просили сприяння в питаннях лікування, допомоги у питаннях отримання компенсацій тощо.

Одна з нагальних проблем, із якими цього разу зверталися до депутата, – низькі пенсії. Пенсіонери висловили прохання нардепу посприяти у перерахунку пенсійних виплат, а також не здійснювати відрахування із них.

Ігор Гузь у телефонному режимі зв’язався із начальником головного управління Пенсійного фонду у Волинській області Петром Філіпчуком. І хоч, за словами начальника, проблему не вдасться вирішити раніше жовтня, адже для цього потрібні зміни у законодавстві, нардеп пообіцяв зробити все можливе, аби відповідні зміни були ухвалені та проблеми пенсіонерів вирішені.

Турбує громадян і невиплата Центром зайнятості допомоги у у зв’язку із безробіттям. Так, шахтарі, які звільнилися нещодавно та стали на облік у Центр зайнятості, отримують лише 544 замість 4800 гривень. Тим часом у Центрі це пояснюють відсутністю відрахувань від шахти №9 ще з квітня 2015 року. 

IMG_0035

На прийомі громадяни піднімали питання поганих доріг, висловлювали свої обурення щодо об’єднання територіальних громад, наголошували на потребі ремонту соціальних закладів, просили про встановлення дитячих майданчиків та будівництво зупинок, виділення коштів на лікування, сприяння у організації зустрічі іваничівської борчині Оксани Гергель в Києві, виділення квартири спортсменці.

IMG_0119

Ігор Гузь нагадав, що цьогоріч держава виділила на розвиток виборчого округу 12 мільйонів гривень, які спрямують на будівництво 77-ми дитячих та спортивних майданчиків, оновлення низки медичних, освітніх та закладів культури.

IMG_0087




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер